TIP trailer in natuur

Binnenkort een nieuwe website!

TIP monteur die moersleutel voor zich houdt
Wij zoeken monteurs!
Wij zoeken diverse trailermonteurs

Voor onze werkplaatsen zijn wij op zoek naar diverse enthousiaste trailermonteurs, van ervaren trailermonteurs en APK keurmeesters tot BBL'ers en stagiaires. Kom bij ons werken en groei met ons mee!

Double deck trailer
Nieuw in de vloot
Nieuw in onze vloot: double deck trailers

Sinds kort hebben we onze vloot uitgebreid met double deck trailers. Deze unieke trailers van het merk Burgers bieden verschillende voordelen, zoals: 60% meer laadvermogen, 40% minder CO2 uitstoot en minder brandstofkosten.

Ben je op zoek naar flexibele trailerverhuuroplossingen voor de korte of lange termijn? Bij TIP hebben we een groot aanbod aan trailers direct beschikbaar voor de verhuur.
Ben je op zoek naar trailers met flexibele financieringsopties? TIP biedt diverse mogelijkheden om trailers te leasen, waaronder lease met en zonder koopoptie en sale en lease back.
Bij TIP kun je terecht voor onderhouds- en reparatiediensten aan al je trailers. Onze werkplaatsen, verspreid door het hele land, voeren alle werkzaamheden uit.
TIP verkoopt gebruikte en opgeknapte trailers. Met een verkoopcapaciteit van meer dan 7.000 trailers, is de kans groot dat we precies hebben wat je zoekt.

Vind een TIP locatie bij jou in de buurt

14
Werkplaatsen
12.000+
Trailers in onze vloot
24/7
Premium service
6.500+
Reparaties door onze pechhulp service
50+
Jaar ervaring
1.000+
Tevreden klanten

Zoek een TIP-locatie

"Je kunt ons vinden op 102 locaties verspreid over 17 landen in Europa en Canada."

De eerste test met e-reefers is een succes!

Sinds 2021 rijden er 2 koeltrailers met e-reefers, de eerste resultaten zijn erg positief. De 2 trailers hebben met succes in volledig elektrische modus gedraaid.

2022/07/27

Dode hoek training: al meer dan 400 kinderen getraind!

Wij geven speciale lessen op basisscholen om kinderen voor te lichten over de gevaren van de dode hoek. bij grote voertuigen zoals trucks en trailers. Deze lessen ge...

2022/07/07

TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen of lopen ruim 5000 deelnemers tot 6 keer toe de Alpe d’Hue...

2022/05/30

Bekijk al het nieuws

Maximaliseer de efficiëntie van gebruikte trucks & trailers

Je kunt de operationele efficiëntie van je truck- en trailervloot verbeteren met een paar eenvoudige veranderingen, zoals het gebruik van trailertelematica, het aan...

2022/08/25

TPMS: de druk is er nu om ervoor te zorgen dat je trailerpark voldoet aan de nieuwe EU-wetgeving!

Alle typegoedkeuringen van trailers die na 6 juli 2022 worden afgegeven, moeten worden uitgerust met een TPMS.

2022/07/07

Europese trailermarkt Lead-Time index, gepresenteerd door TIP

Om de Europese trailermarkt beter te begrijpen, onthullen wij voor het eerst onze gegevens als insiders van de sector: de European Lead-Times index (ELT), gepresente...

2022/06/13

Bekijk alle kennisartikelen