Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

TIP Trailer Services

'Trailer verhuur, lease, onderhoud en reparatie.'

Welkom op onze snelwegpagina. Op dit moment staan wij langs de A5 op de reclamemast. Op deze pagina vertellen wij je graag meer over wat we doen, wat wij voor je kunnen betekenen en wie wij zoeken. 

Bij TIP helpen we klanten al ruim 50 jaar bij diverse transportvraagstukken. We bieden trailerverhuur, trailer lease, onderhoud en reparatie en diverse aanvullende diensten. Als klant kun je dus bij TIP terecht voor alle trailerbehoeften. 

We beschikken over een uitgebreide trailervloot met trailers die direct beschikbaar zijn voor huur op lange of korte termijn of voor lease. Bovendien verkopen we ook gebruikte trailers via TIP Sales

Al het onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door onze dochteronderneming Toscon Trailer Service. Onze verhuurlocaties en werkplaatsen liggen verspreid door hele land, waardoor er altijd een vestiging dicht bij je in de buurt ligt. Bekijk hier de dichtsbijzijnde locatie. 

Heb je interesse in het werken bij Toscon of wil je graag meer weten? Neem contact op met onze recruiter Ashley Clement via:
+31(0)6 46 41 60 52 of Ashley.Clement@tipeurope.com

 • Uitgebreide trailervloot
 • Onderhoud & reparatie
 • Locaties door het hele land

Trailer verhuur

Bij TIP kun je terecht voor de huur van een groot aanbod aan trailers. Al onze trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. Onze uitgebreide vloot bestaat uit ruim 70.000 opleggers. Van veel voorkomende trailer types zoals schuifzeiltrailers, koeltrailers en box trailers tot speciale soorten trailers zoals semi diepladers en vacuüm trucks. Ook wanneer je niet zeker weet welke traileroplossing de beste voor je is, kun je bij TIP terecht. We denken graag met je mee over wat het beste bij jouw vraag en bedrijf past.

Onze vestigingen liggen verspreid door het land. Hier beschikken we over een grote voorraad trailers die per direct gehuurd kunnen worden. Is een trailer niet op voorraad op de gewenste locatie? Dan is de kans groot dat de trailer wel beschikbaar is bij één van onze andere vestigingen. 

Benieuwd naar onze trailervloot? Neem een kijkje op onze trailerpagina. Heb je meer interesse in het lease van trailers? Neem dan een kijkje op onze leasepagina

Onderhoud & reparatie

Al het onderhoud en reparaties worden bij ons uitgevoerd door onze dochteronderneming Toscon Trailer Service. De Toscon werkplaatsen liggen verspreid door het hele land en zijn volledig uitgerust om al je onderhoud en reparaties uit te voeren. Van APK-keuringen tot schadeherstel en koeleronderhoud. Bovendien beschikken de werkplaatsen over mobiele werkplaatsen. Met deze volledig uitgeruste servicebusjes kunnen onze monteurs kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren op iedere gewenste locatie.     

Je kunt niet alleen met gehuurde of geleasede trailers bij Toscon terecht, maar ook met je eigen vloot. Bovendien kun je rekenen op service in heel Europa: 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit dankzij het uitgebreide Europees netwerk van trailerservice partners.

Lees hier meer over onderhoud en reparatie. 

Werken bij

Bij onze verschillende Toscon werkplaatsen zijn we regelmatig op zoek naar goede monteurs, van APK keurmeesters tot leerling monteurs.

Heb jij affiiniteit met techniek en houd je van sleutelen? Dan is werken bij Toscon wellicht iets voor jou. Bij Toscon werk je in een informele sfeer met enthousiaste collega's. We bieden je een goede begeleiding, opleiding- en doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract.  Neem voor de actuele vacatures een kijkje op de vacaturepagina van Toscon. 

Something went wrong. Please try again.