Acties

Profiteer regelmatig van de mooiste acties

Bij TIP hebben we regelmatig diverse acties. Op deze pagina vind je een overicht van alle actuele aanbiedingen. 

Momenteel hebben we onderstaande acties:

  • Wintercheck. Maak je trailer nu winterklaar met een wintercheck voor maar € 24,95.
  • Vervang je verlichting door LED. Nu verkrijgbaar bij onze werkplaatsen: Aspöck EcoLED II. Veilig, duurzaam en makkelijk te vervangen.
  • Ruitenwisserbladen. Koop nu 10 ruitenwisserbladen en ontvang er 2 gratis.

Lees hieronder meer.

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in

Winteractie

Maak je trailer klaar voor de winter met onze wintercheck. De monteurs van onze werkplaatsen kijken tijdens de check de onderdelen van je trailer na, die tijdens de winter extra kwetsbaar zijn. Je kunt voor deze actie terecht in al onze werkplaatsen.

Bij de check kijken we onder andere de volgende onderdelen na:

  • Luchtdruksysteemcontrole
  • Bandencontrole
  • Bovenbouwcontrole
  • Verlichtingscontrole

Betaal nu slechts € 24,95 voor de check.

Interesse? Plan een afspraak bij één van onze werkplaatsen onder de vermelding van 'wintercheck'

 

Toscon wintercheck actie

Vervang je achterlichten door LED

Nu verkrijgbaar bij onze werkplaatsen: Aspöck EcoLED II inclusief montage vanaf € 325,-

De EcoLED II is een full LED achterlamp en beschikt over een praktisch kliksysteem waardoor de lamp gemakkelijk gemonteerd en vervangen kan worden. Doordat de lens 180° te draaien is, kan deze zowel aan de linker- als rechterzijde van de trailer gebruikt worden. Met de EcoLED II beschik je over een verhoogde zichtbaarheid door een groot verlicht oppervlak en bovendien heeft de lamp een dynamisch knipperlicht.

De verlichting is krasbestendig, robuust en bestand tegen water, druk, lekken en zuur.

De optionele LED breedtelamp wordt gemonteerd op een speciale steun met een vooraf bepaald breekpunt. Deze kan bij eventuele schade makkelijk vervangen worden.

De EcoLED II is bovendien aan te sluiten op de zijmarkering waardoor je zorgt voor extra zichtbaarheid.

De verlichting is in verschillende sets verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden. 

Wil je gebruik maken van deze actie? Maak dan een afspraak in een van onze werkplaatsen en vermeld dat je gebruik wil maken van de EcoLED actie.

Toscon EcoLED II actie

Actie SWF ruitenwisserbladen

Vervang je ruitenwisserbladen – profiteer van onze herfstactie

Wil je jouw truck(s) herfstklaar maken en daarom onder andere de ruitenwisserbladen vervangen? Bestel al jouw benodigdheden dan bij FTTP Truck & Trailer Parts en profiteer van de herfstactie 10 + 2 gratis!

Bestel je 12 producten, dan krijg je de 2 goedkoopste producten gratis. Zo maak je jouw truck klaar voor een voordelige prijs. 

Wil je gebruik maken van de actie? Neem dan contact met ons op en vermeld dat het gaat om de ruitenwisser actie.

FTTP actie ruitenwisserbladen

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulk goederen te vervoeren. Variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen. Variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.

Opslag trailers

Met het huren van opslag trailers kun je snel extra opslagruimte creëren. Kies onder andere uit schuifzeil-, koel- of box trailers.