Alpe d’HuZes blij met de ondersteuning van TIP Trailer Services

TIP Trailer Services draagt Alpe D’Huzes een bijzonder warm hart toe en is trots op deze bijzondere trailer. Wij wensen alle deelnemers, met name onze eigen Theo, heel veel succes vandaag.

 

De Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, en sinds 2010 ook hardlopend en wandelend, onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Daarmee zamelen zij zoveel mogelijk geld in voor de strijd tegen kanker. In 2006 begon de actie als initiatief van een groep vrienden. Inmiddels is de actie een jaarlijks terugkerend evenement met duizenden deelnemers en een veelvoud van ondersteunende mensen.

 

Tijdens de afgelopen twaalf edities van Alpe d’HuZes hebben de deelnemers een totaalbedrag van ruim 151 miljoen euro opgehaald. Met deze opbrengst zijn 203 kankeronderzoeken gefinancierd. Alpe d’HuZes is een 100% vrijwilligersorganisatie en hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Dit betekent dat elke euro van de opgehaalde sponsorgelden volledig wordt ingezet voor het realiseren van onze missie: ‘het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker’.

Cluster Logistiek AD6

Om de goederen tussen Nederland en Frankrijk te transporteren worden maar liefst 24 vrachtautocombinaties ingezet. Dit konvooi van Cluster Logistiek AD6 vertrekt op vrijdag 1 juni vanuit Nederweert naar Frankrijk en zal op zaterdagmiddag 2 juni aankomen om vervolgens in konvooi de berg op te rijden.

 

Alle vrachtauto’s worden belangeloos ter beschikking gesteld door transportbedrijven, truckdealers en verhuurmaatschappijen. Eén van die partijen is TIP Trailer Services. Dankzij de relatie tussen TIP Trailer Services en Transport en Logistiek Nederland is het idee geboren om het cluster Logistiek AD6 te ondersteunen met de inzet van een kastentrailer. In samenwerking met HarDesign, San-Pro Design en Willem De Jong BV heeft TIP een in het oog springende oplegger op de weg gezet. Na de inzet voor de Alpe d’HuZes zal de trailer worden toegevoegd aan de verhuurvloot van TIP.

 

Op deze manier brengt TIP Trailer Services, Alpe d’HuZes op een opvallende en gepaste manier onder de aandacht en ondersteunt ze hiermee het goede doel van de Alpe d’HuZes.

 

Over Alpe D’huZes Team logistiek


5.000 fietsers en 15.000 toeschouwers veilig de tocht laten maken en voorzien van eten en drinken is een logistieke topprestatie. Team Logistiek maakt het – samen met andere vrijwilligersteams – mogelijk! De 25 vrijwilligers van Team Logistiek zijn een divers gezelschap van beroepschauffeurs, ondernemers, managers en medewerkers in de logistiek, in leeftijd tussen de 23 en 71 jaar.

Een week voordat Alpe d’HuZes begint, vertrekt een konvooi van 24 vrachtwagens, bestuurd door vrijwilligers van het team. Wat we zoal bij ons hebben? Tenten, podia, medische hulpmiddelen, watertanks, heftrucks enzovoort. Tijdens de week van de sponsortocht ondersteunen de vrijwilligers van het team bij verschillende afdelingen zoals catering, magazijn, personenvervoer, media enz. Tot twee weken na afloop van de sponsortocht zijn vrijwilligers bezig met het terugbezorgen van materialen bij bedrijven die alles ter beschikking hebben gesteld.

Meer informatie: http://www.ad6logistiek.nl/

1 antwoord
  1. patrick van Wunnik
    patrick van Wunnik zegt:

    net de melding ontvangen dat onze Theo zijn tweede beklimming gestart is , we blijven duimen vor onze kanjer .

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *