Even voorstellen: TIP Venlo

Het is u wellicht al opgevallen; het bruist bij TIP in Venlo! Graag wil ik u iets vertellen over de veranderingen, waaronder de aanstelling van Alex Hartog als Regio Manager. Daarnaast ben ik, Josh Titulaer, sinds enkele weken de nieuwe Area Sales Manager in uw regio.

Al sinds de jaren zeventig Is Venlo erg belangrijk voor TIP. Een groot deel van de Benelux-vloot staat in Venlo. Deze vloot bestaat inmiddels uit zo’n 4000 trailers en dat aantal blijft groeien. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen periode een aantal dingen zijn veranderd. Zo is onze vestiging sinds 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Horsterweg te Grubbenvorst. Deze zichtlocatie langs de A73 beslaat 42.000 m², met voldoende ruimte op het terrein. Niet alleen de locatie groeit, maar ook het team, dat ondertussen bestaat uit 17 medewerkers.

 

Groei regio Venlo

Alex Hartog, sinds begin 2018 Regio Manager Venlo vertelt: “TIP Venlo zal de komende jaren blijven groeien. We zijn gevestigd in het transporthart van Nederland. Als je kijkt naar de ontwikkelingsplannen van de gemeente en de groei van de logistieke bedrijvigheid in en om Venlo, dan kan het niet anders dat TIP Venlo hierin ook meegroeit.” Naast het TIP-depot heeft TIP in Venlo nog veel meer te bieden. Hartog: “We hebben in Venlo een werkplaats voor al uw onderhoud en APK keuringen, een schadeherstelbedrijf en een spuiterij. Hierdoor kunt u bij TIP alles voor uw wagenpark onderbrengen.”

 

Nieuwe Area Sales Manager

Om u te ondersteunen bij al uw vragen over verhuur, lease, onderhoud, schadeherstel en vlootbeheer kunt u sinds 14 mei terecht bij mij, ik ben de nieuwe Area Sales Manager in de regio Zuidoost-Nederland.

Ik ben 33 jaar, woon in Venlo, heb een groot hart voor transport en kennis van zaken. De komende periode zal ik contact met u opnemen om kennis te maken. Kunt u niet zo lang wachten? Dan kunt u uiteraard nu al contact met me opnemen, via:

E-mail: josh.titulaer@tipeurope.com

Tel: +31 (0)6 52 82 58 57

 

Graag tot ziens in Venlo!

 

Met vriendelijke groet,

 

Josh Titulaer

Area Sales Manager

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] in een eerder bericht aangegeven, hebben er de afgelopen periode veel veranderingen plaats gevonden in de regio Venlo. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *