Hoe kan een aanbieder van traileronderhoud waarde toevoegen aan uw wagenpark?

Hoe kan een aanbieder van traileronderhoud waarde toevoegen aan uw wagenpark?

De nummer één reden waarom trailers van de wegen worden verwijderd is omdat de remmen hun breekpunt hebben bereikt. Volgens VOSA, het Britse orgaan die de naleving van regels voor voertuigen controleert, worden 20% van alle trailers van de weg gehaald als gevolg van defecte remmen.

Een goed onderhouden remsysteem is essentieel voor de veiligheid van de bestuurder en de algemene verkeersveiligheid. Hoe kunt u de remmen van uw wagenpark in goede conditie houden? Chauffeurs moeten regelmatig de waarschuwingslichten van de remmen controleren en aandachtig zijn voor tekenen die op een probleem kunnen wijzen, zoals remmen die vreemde geluiden maken. Een goed onderhoudsschema voor trailers moet remdefecten (en alle andere mechanische problemen) kunnen identificeren en oplossen voordat ze leiden tot mogelijke problemen op de openbare weg en tot een aanzienlijke extra kostenpost voor uw bedrijf.

Het selecteren van een aanbieder voor traileronderhoud

Het beheren van een trailervloot vereist uiteraard een goed georganiseerd onderhoudsprogramma en een team van gekwalificeerde monteurs. Echter wordt het uitbesteden van onderhoud en reparaties aan een aanbieder voor traileronderhoud ook een steeds populairdere oplossing. Wat moeten vervoersbedrijven overwegen bij het kiezen van een aanbieder voor traileronderhoud?

• Vertrouwen dat ze het vermogen hebben om de dienst te bieden die u nodig hebt;
• Kwaliteit van de technici die werken aan uw aanhangwagen(s);
• Of ze mobiele onderhouds- en reparatiefaciliteiten kunnen bieden in aanvulling op hun gevestigde werkplaats;
• De mogelijkheid om te helpen met het voldoen aan regelgevings- en testnormen zoals MOTS;
• Garanties;
• Flexibiliteit;
• De mogelijkheid om ’s nachts of in het weekend aan uw trailer te werken om de uitvaltijd van trailers te minimaliseren;
• Waar voor uw geld;

Gelukkig bieden wij bij TIP een scala aan aanhangwagenonderhoud en reparatiediensten aan om de prestaties te verbeteren en de kosten van uw trailervloot te verminderen, zonder dat u een veelheid van monteurs in dienst hoeft te hebben. We onderhouden trailers al meer dan 45 jaar. Onze volledig gekwalificeerde en gecertificeerde technici werken vanuit onze vele Europese werkplaatsen en mobiele service units om de flexibiliteit van de dienstverlening en uw gemoedsrust te verzekeren.

De voordelen van onze specifieke diensten voor traileronderhoud en reparaties zijn planbare kosten, omdat wij vaste prijzen hanteren, en een verhoogde inzetbaarheid, waardoor u uw activum beter kunt benutten. Het TIP onderhoudsteam is toegewijd aan uw behoeftes en zal ervoor zorgen dat aan al uw veiligheids- en compliance-behoeften wordt voldaan, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Wat voor traileronderhoud en trailer reparaties bieden wij aan?

• Onderhoud en reparatie: Dit geldt ook voor de naleving van regelgeving, zoals APK, verplichte testen en periodieke testen van de onderdelen. Wij bieden ook reparaties en onderhoud voor temperatuur-gevoelige apparatuur en laadkleppen. Dit minimaliseert uw operationele kosten en maximaliseert de waarde en inzetbaarheid van uw aanhangwagens
• Bandenonderhoudservice
• Hulp bij pech onderweg – een Europees-brede pech hersteldienst 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
• Het beheer van schadeherstel – een eenvoudig en handig proces voor schadeherstel
• Administratie van de vloot – wij stellen u in staat om tijdrovende bijzaken te elimineren, zoals: onderhoudsplanning, scheduling, facturen en algemene vlootadministratie

Wilt u meer informatie over traileronderhoud? Neem dan contact op met TIP met behulp van dit formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *