Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Trailer verhuur

"Bij TIP hebben we verschillende typen trailers direct beschikbaar voor de verhuur."

Bij TIP kun je terecht voor de huur van diverse soorten trailers. We beschikken over een uitgebreide vloot met ruim 70.000 opleggers. Bij TIP helpen we klanten al ruim 50 jaar met verschillende soorten huuroplossingen voor zowel de korte als de lange termijn. Of je nu één trailer nodig hebt ter vervanging van een oplegger in je eigen vloot, of je krijgt te maken met seizoenspieken, voor iedere soort behoefte hebben we een passende verhuuroplossing tegen concurrerende prijzen.

Ook wanneer je niet zeker weet welke trailer er bij jouw specifieke behoefte past, kun je bij TIP terecht. Wij denken graag met je mee over wat de best passende oplossing is voor je vraag. We kunnen eveneens voor je op zoek gaan naar specifieke soorten opleggers voor de trailerverhuur.

 • Diverse soorten trailers direct beschikbaar voor de verhuur
 • Onderhoud inbegrepen in huurcontract
 • Ontvang snel een offerte

Beschikbaarheid

Onze trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. Bij al onze vestigingen hebben we een grote voorraad beschikbare opleggers. Mocht een trailer niet op voorraad zijn bij de gewenste locatie, dan is er een grote kans dat de huurtrailer wel beschikbaar is bij één van onze andere vestigingen. Lukt het je niet om je gehuurde oplegger af te halen, dan kunnen wij tegen een vergoeding ook de trailer bij je afleveren en weer ophalen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onderhoud

Wanneer je een trailer bij TIP huurt voor de korte termijn (korter dan 365 dagen), dan zit bij de huurovereenkomst volledig onderhoud inbegrepen. Dit bevat onderhoud en normale slijtage van: banden, as- en remonderdelen, koeleenheidonderdelen, andere onderdelen en pechhulpservice. Al het onderhoud en reparaties worden uitgevoerd bij een van onze eigen Toscon werkplaatsen of bij onze erkende partners verspreid door het hele land. Onze opleggers worden volgens de strengste eisen onderhouden en hebben allemaal een geldige APK.

{{%}}

Trailers

{{/}}

Trailer lease

TIP biedt een groot aanbod aan trailers met flexibele financieringsopties, waaronder trailer lease met en zonder koopoptie en sale en leaseback.

Lees verder