IAA discussie over trailer flexibiliteit: download de whitepaper

whitepaper-IAA-2016-NW

Tijdens de IAA 2016 in Hannover organiseerde TIP Trailer Services een rondetafelgesprek over trailer flexibiliteit met de naam ‘THE FLEX CHALLENGE’. ‘THE FLEX CHALLENGE’ was niet zomaar een ‘eenmalig’ thema, maar het begin van een reeks rondetafelgesprekken met experts uit de industrie. Er kwamen vragen aan bod zoals ‘Hoe kunnen we meer trailerflexibiliteit creëren’ en ‘Hoe omgaan met de toenemende eisen van de consument’. Deze vragen dwingen ons allemaal om opnieuw na te denken over de manier waarop we werken. Oftewel, kunnen we de distributieketen opnieuw uitvinden?

Tot nu toe zijn alle belanghebbenden het eens over één ding: de distributieketen moet innoveren als we mee willen blijven doen. Wat hebben we tot nu toe geleerd en hoe kan dit ons helpen om concurrerend te blijven? Deze conferentie was de eerste in een reeks om de ‘THE FLEX CHALLENGE ‘ te identificeren en oplossingen te vinden. De whitepaper bevat helaas geen ‘simpele oplossing’. We hebben wel veel ideeën, beproefde methoden en nieuwe bedrijfsmodellen om te verkennen.

Bent u nieuwsgierig om te lezen hoe retailers, logistieke dienstverleners, datawetenschappers en TIP als materieel leverancier ‘THE FLEX CHALLENGE ‘ zien? Download de whitepaper dan hier.

Doe mee aan de discussie over trailer flexibiliteit

Om aan de steeds toenemende verwachtingen van de klant én aan de doelstellingen van uw bedrijf te voldoen, is een drastische verandering vereist. Een verandering die alleen bereikt kan worden door samenwerking. Als u de white paper hebt gelezen en met uw bedrijf en ervaring wilt meedoen aan ‘THE FLEX CHALLENGE ‘, dan bent u van harte welkom!

Houd de toekomst bij

In ‘THE FLEX CHALLENGE’-whitepaper hebben we de gedachten van de verschillende sprekers samengevat en de discussies die volgden beschreven. We willen graag Intermarché, Cool Logistics, FM Logistic en Routemonkey bedanken voor het delen van hun gedachten, ideeën en ervaringen met het publiek. We kijken uit naar de volgende editie van ‘THE FLEX CHALLENGE ‘!

 

Mathijs Slangen, Head of strategy / strategic accounts

Jonathan Fath, Corporate strategy consultant

 

Als u dit rondetafelgesprek gemist hebt, hebben we goed nieuws! Er komen meer rondetafel evenementen. Ondertussen kunt u de volledige whitepaper hier downloaden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *