Terug

Detlef Borghardt benoemd in raad van commissarissen van TIP

Detlef Borghardt - commissaris TIP

Amsterdam, 30 september 2019 - TIP, een portfoliobedrijf van I Squared Capital en leverancier van trailerverhuur, lease, onderhoud en reparatie in heel Europa en Canada, heeft de Raad van Commissarissen uitgebreid tot acht leden door Detlef Borghardt aan te stellen. Zijn benoeming werd van kracht op 13 september 2019.

Als lid van de raad van commissarissen van Cube Transportation Europe Coöperatief U.A. - Senior holding van TIP – zal Borghardt de raad van bestuur van TIP adviseren namens I Squared Capital. "Ik ben erg enthousiast om vanaf nu deel uit te maken van het team", zegt Borghardt: "De hoge eisen van het bedrijf en zijn management met betrekking tot de beste diensten, producten, kwaliteit en veiligheid passen heel goed bij mijn eigen waarden en fundamentele overtuigingen. Met mijn jarenlange ervaring in deze branche wil ik de toekomstige wereldwijde groei en het succes van TIP zoveel mogelijk ondersteunen. ”

Borghardt is Senior Executive en voormalig CEO van SAF-HOLLAND S.A., een toonaangevende leverancier van chassis gerelateerde systemen en componenten, voornamelijk voor aanhangwagens en opleggers, vrachtwagens en bussen. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring in de wereldwijde industrie voor bedrijfsvoertuigen en de toeleveranciers van auto's.

Bob Fast, president en CEO van TIP: “Detlef Borghardt is een echte leider en een veteraan in de transportsector. Bij TIP richten we ons op het versterken van onze leidende positie in de transport- en logistieke sector door de manier waarop we zaken doen voortdurend te verbeteren en te diversifiëren. Met zijn uitgebreide ervaring en brede kennis van onze branche, heb ik er alle vertrouwen in dat Detlef Borghardt een grote bijdrage zal leveren aan de toekomst van TIP.”

Na de benoeming van Detlef Borghardt bij de Cube Transportation Europe Coöperatief U.A., de Raad van Commissarissen van de senior holding van TIP, bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Leden van de raad van commissarissen:

Adil Rahmathulla - voorzitter
Mohamed Adel El-Gazzar - vice-voorzitter
Enrico del Prete - commissaris
Thomas J. Donohue - commissaris
Maxime Jacqz - commissaris
David Binks - commissaris
Steven Keith Webber - commissaris
Detlef Borghardt - commissaris

Detlef Borghardt - commissaris TIP

Persfoto: Met ingang van 13 september 2019 is Detlef Borghardt benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van TIP Trailer Services.

Over TIP

TIP Trailer Services is gespecialiseerd in trailerlease, -verhuur, -onderhoud en -reparatie, evenals andere diensten met toegevoegde waarde voor transport- en logistieke klanten in heel Europa en Canada. Het bedrijf heeft een van de grootste en meest gevarieerde vloten voor verhuur en lease van trailers met meer dan 70.000 opleggers. TIP, met hoofdkantoor in Amsterdam, bedient haar klanten vanuit 102 locaties verspreid over 17 landen in Europa en Canada. Kijk voor meer informatie op www.tipeurope.nl

Over I Squared Capital

I Squared Capital is een onafhankelijke, wereldwijde infrastructuurbeheerder die zich richt op energie, nutsbedrijven, telecom, transport en sociale infrastructuur in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het bedrijf heeft kantoren in Hong Kong, Houston, Londen, Miami, New Delhi, New York en Singapore.

Mediacontacten

Marc Aandeweg
Vice President Sales & Marketing
+31 (0) 613 114 293
marc.aandeweg@tipeurope.com

Kapil Sharma
Directeur Treasury en Investor Relations
+31 (0) 621 105 358
kapil.sharma@tipeurope.com

2019/09/30

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09