Terug

Diverse vloot voor al jouw wensen

Vacuüm truck TIP

Wanneer je op de snelweg rijdt, dan zie je onze trailers vaak rijden. De iconische witte kastentrailers met het rode logo of de blauwe schuifzeiltrailers met het witte logo. Je hebt er vast wel eens gebruik van gemaakt. Maar wist je dat wij ook een ruim aanbod aan speciale trailers beschikbaar hebben? Naast de standaard schuifzeil-, koel- en kastentrailers bestaat onze vloot eveneens uit speciaal materieel zoals vacuüm trucks en tankopleggers. We vertellen je graag meer.

TIP is continu bezig om onze trailervloot uit te breiden om jou te ondersteunen met de allerbeste trailers. Niet alleen met onze standaardtrailers, maar ook met nieuwe typen trailers. Door de jaren heen heeft TIP diverse trailers aan de vloot toegevoegd. Zo breidden wij de vloot vorig jaar uit met vacuümtrucks en begin dit jaar met semi diepladers. Net als onze standaard trailers, zijn onze speciale trailers direct beschikbaar voor zowel verhuur als lease.

Tankopleggers

De TIP-vloot bevat een uitgebreid aanbod aan tankopleggers. Van ADR-goedgekeurde tankwagens tot levensmiddelentanktrailers. Bovendien hebben we tankopleggers met een kiepende silo. De komende tijd voegen we nog eens 30 nieuwe LAG-trailers toe aan onze vloot. De lopende bestelling bestaat uit een evenwichtig aanbod roestvrijstalen tankwagens, kippende bulkopleggers en onderlossers. Lees hier meer over onze tankopleggers.

Vacuüm trucks

Vorig jaar breidde TIP de vloot uit met een compleet nieuw type materieel: de vacuüm trucks. Dit type materieel bestaat uit een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging; bijzonder geschikt voor rioolonderhoud en -reiniging. De units zijn er in twee verschillende uitvoeringen: de ene beschikt over een Kaiser Moro-opbouw, de andere over een Kroll-opbouw. Neem voor meer details een kijkje op onze vacuüm truck pagina.

Op zoek naar een ander type trailer?

Ben je op zoek naar een bepaald type trailer en kun je het niet vinden op onze site? Laat het ons dan weten. Binnen ons uitgebreide assortiment vinden we altijd een passende oplossing. Zelfs wanneer je zeer specifieke trailers nodig hebt, kunnen wij je helpen. Zo bieden we de mogelijkheid om deze trailers voor je in te kopen en vervolgens aan je te leasen.

2020/09/03

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09