Terug

Eén uitstraling, vertrouwde dienstverlening

Al sinds 2015 zijn Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts onderdeel van onze TIP-familie. Het is tijd voor de volgende stap. Een professionaliseringsslag die ons in staat stelt om het merk TIP nóg sterker neer te zetten. Daarom gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts voortaan als TIP verder. Eén organisatie, één uitstraling.

Met deze wijziging kunnen wij, als één organisatie, onze klanten alles bieden wat ze nodig hebben op het gebied van trailers in heel Europa op onze eigen locaties of via onze partners. Denk hierbij niet alleen aan een uitgebreid assortiment aan trailers voor de verhuur, lease en verkoop, maar ook aan diverse aanvullende diensten zoals een uitgebreid aanbod aan onderhouds- en reparatiediensten, een Europese pechhulp service en TIP Insight, onze telematicadiensten. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid onderdelenmagazijn waar klanten alles kunnen vinden voor de trucks en trailers. Kortom, onze klanten kunnen gedurende de gehele levensduur van een trailer bij TIP terecht.

Vanaf eind mei gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts volledig verder als TIP. Werkplaatsen, servicebussen en de onderdelenmagazijnen in Nederland en België zullen dan met trots het TIP logo dragen. Voor onze klanten blijft de kwaliteit en de dienstverlening hetzelfde.
Kijk voor meer informatie op www.tipeurope.nl/rebranding.

Over TIP

TIP, gevestigd te Amsterdam, is een van de toonaangevende aanbieders van zowel materieel als diensten in Europa en Canada. TIP is actief in 18 landen, heeft 140 servicevestigingen en is erin gespecialiseerd om de transportsector en logistieke sector te bedienen met lease, verhuur, telematicadiensten, onderhoud en reparatie op basis van een ruime selectie aan trailermaterieel. Ga voor meer informatie naar: www.tipeurope.nl

TIP logo wordt aangebracht op service bus

2021/05/27

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09