Terug

Eurotunnel opent in samenwerking met TIP een onderhoudsdienst in Calais

Ons TIP-team in Frankrijk is onlangs een samenwerking aangegaan met Eurotunnel om een nieuwe mobiele onderhoudsdienst te bieden voor trailers en vrachtwagens die via Calais de kanaaltunnel oversteken.

De nieuwe onderhouds- en reparatieservice is afgelopen november gelanceerd en is elke weekdag beschikbaar in Le Truck Village, een beveiligde parkeerplaats met 270 parkeerplaatsen bij de Franse terminal van de Eurotunnel.

TIP bus op parkeerplaats Calais

Klanten in Le Truck Village in Calais kunnen nu hun truck en trailer laten repareren op de Franse Eurotunnel locatie, voor of na hun rit door de Kanaaltunnel. Iedere dag zal er een mobiele werkplaats van TIP aanwezig om reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Mobiele werkplaatsen zijn uitgerust met alle nodige middelen om diverse werkzaamheden uit te voeren, zo beschikken de bussen onder andere over: slagmoersleutels, compressoren, batterijladers, werkbanken, heteluchtpistolen enz. Hiermee kunnen onze monteurs kleine reparaties uitvoeren aan bijvoorbeeld remmen, verlichting, elektra, deuren en zeilen. De focus ligt op snelle en veiligheid gerelateerde reparaties en is uiteraard ook te gebruiken voor transporteurs uit de Benelux.

Le Truck Village bevindt zich bij de Eurotunnel-vrachtterminal, A16 - afrit 43, 62231 Coquelles.

Voor meer informatie over de TIP onderhoudsmogelijkheden op de locatie van de Eurotunnel kun je een e-mail sturen naar tip.dourges@tipeurope.com of bellen naar +33 3 66 30 81 42.

Bovenaanzicht parkeerplaats Calais

2022/03/11

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09

"TIP neemt JS Laadtechniek BV over, een leider op het gebied van hy..."

TIP heeft een overeenkomst getekend voor de overname van de activiteiten van JS Laadtechniek, een special...

2022/05/02