Terug

Flexibele dienstverlening, juist nu

Rij TIP schuifzeiltrailers

Vooral in de huidige periode waarin vraag en aanbod niet te voorspellen zijn, bespreken we graag de beste flexibele mogelijkheden voor jullie business. Denk hierbij aan korte of lange termijn verhuur, lease met koopoptie of onze sale en lease back dienst wanneer blijkt dat het voor jullie bedrijf voordeliger is om de gehele vloot te verkopen om vervolgens weer terug te leasen. 

Korte termijn verhuur

Deze onzekere periode is voor veel klanten een enorme uitdaging. Denk aan een vloot die volledig stilstaat vanwege de (beperkte) horeca, of juist een extreem tekort door de toename in pakketvervoer. Voor alle transportvragen biedt TIP mogelijkheden.

Met de flexibele korte termijn trailerverhuur is snel in te springen op deze veranderingen. Staan er trailers stil? Breng ze terug. Is er een tekort? Zet snel extra trailers in. Zelfs voor opslagtekort kunnen er tijdelijk extra trailers ingezet worden om goederen in op te slaan, zoals in onze schuifzeil-, kasten- en koeltrailers. En weet je niet zeker welke vervoersoplossing voor jouw bedrijf het beste is? Leg het aan ons voor en wij bekijken de gunstigste oplossing.

Lange termijn verhuur

Naast trailerverhuur op de korte termijn, bieden we ook verhuur voor de lange termijn. Hierbij huur je een trailer langer dan 1 jaar. Het huurcontract wordt standaard aangeboden inclusief onderhoud en reparaties.

Leasing kan ook een voordelige mogelijkheid zijn. Hierdoor is het niet nodig om de volledige aankoopsom ineens te betalen, maar gaat de betaling in termijnbedragen gedurende een overeengekomen looptijd. Aan het einde van de leaseperiode bieden we de mogelijkheid om de trailer over te nemen.

In goede en in mindere tijden staan wij voor je klaar om te kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons dan weten, onze experts vertellen je graag wat voor jouw bedrijf en trailervloot de beste flexibele oplossing kan zijn. 

2020/05/25

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09