Terug

Leverancier van het jaar 2020

Bij TIP hechten we veel waarde aan onze leveranciers. Zij zijn er mede verantwoordelijk voor dat wij onze vloot op de weg kunnen houden en dat wij onze klanten een hoge mate van dienstverlening kunnen garanderen. Om deze waardering te uiten, reiken wij ieder jaar een award uit aan de Leverancier van het jaar.

De afgelopen jaren hebben wij de award uit mogen reiken aan uiteenlopende bedrijven. Zo ging de prijs in 2017 naar Thermo King. Het daaropvolgende jaar mocht BPW de award in ontvangst nemen. En in 2019 mochten we de award overhandigen aan Broshuis. Stuk voor stuk leveranciers die met hun producten, service en samenwerking een mooie bijdrage leveren aan TIP.

Winnaar Leverancier van het jaar 2020

Traditiegetrouw maken wij de Leverancier van het jaar bekend op de jaarlijkse TIP Partnerdag. Op deze dag praten wij onze partners bij over het afgelopen jaar, het komende jaar en over onze samenwerking. Door de huidige maatregelen kon deze dag niet plaatsvinden in de normale vorm, de partners zijn daarom virtueel bijgepraat over de verschillende onderwerpen.

Ook werd de leverancier van het jaar 2020 digitaal bekendgemaakt. Eric Visser, General Manager Rental & Lease TIP Benelux, mocht de award overhandigen aan de winnaar. Voor het jaar 2020 gaat de award voor leverancier van het jaar naar: Transics part of ZF Group.

Eric vertelt waarom er gekozen is voor Transics: “Met Transics hebben we gekozen voor het beste product in de markt. Bovendien biedt Transics part of ZF Group een geweldige service. Er zijn veel mensen op de achtergrond bezig om TIP de service te verlenen die noodzakelijk is om het product te lanceren in de markt. En zeker niet onbelangrijk, de wederkerigheid. De relatie die we met Transics part of ZF Group hebben is niet eenzijdig, maar werkt twee kanten op. TIP en Transics hebben aangetoond dat je samen een hoop commerciële opportuniteiten kunt realiseren en om kunt zetten in business, door veel met elkaar in contact te zijn. Dat verdient een stukje erkenning in de vorm van de award voor Leverancier van het jaar 2020 van TIP Benelux.

Gerdrik Pongers heeft namens Transics part of ZF Group de award in ontvangst genomen. Gerdrik: ‘Ik ben heel blij met deze prijs. Ik draag ‘m op aan het hele team van Transics, waarbij Transics bijgedragen heeft als ons moederbedrijf, en waarbij Transics heel veel bijgedragen heeft, met name de front-end developers en de back-end developers die het programma echt hebben gebouwd. Daar ben ik echt super trots op.

Wij wensen Transics part of ZF Group nogmaals van harte gefeliciteerd met de award voor Leverancier van het jaar 2020!

Eric Visser en Gerdrik Pongers
Eric Visser overhandigt de award voor Leverancier van het jaar 2020 aan Gerdrik Pongers van WABCO-Transics. Beide zijn negatief getest op Covid.

2021/07/04

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09