Terug

Metakids, tegen een onzichtbare ziekte

Nog te weinig Nederlanders kennen metabole ziekten en de slopende effecten ervan. Als mensen deze ziekten niet kennen, kunnen ze er ook niet voor kiezen om te helpen deze ziekten te stoppen. Dat moet veranderen. Want geld voor onderzoek naar oplossingen is heel hard nodig.

Metabole ziekten (ook wel stofwisselingsziekten) zijn onzichtbare slopers. Ze maken het kinderlichaam kapot en veroorzaken veel verdriet en lijden bij kinderen en hun families. Metakids wil metabole ziekten stoppen.

Metakids trailer

Metakids

Ruim 10.000 Nederlandse gezinnen leven met de slopende gevolgen van metabole ziekten. Voor veel kinderen bestaat nog geen goede behandeling waardoor ze ernstig lichamelijk en/of ernstig verstandelijk beperkt raken of vaak al voor hun 18e overlijden. Artsen verwachten dat zij, met voldoende geld, binnen 25 jaar een behandeling kunnen vinden voor álle metabole ziekten en daar zet Metakids zich voor in.

Traxx reclamesysteem voor trailers

Voor frequente wisselingen van campagnes op bestel- en vrachtwagens en trailers heeft TIP het Traxx™ systeem van Moving Impact toegevoegd aan haar portfolio. Het Traxx™ systeem zorgt ervoor dat er zeer snelle wisselingen van de reclame op de zijkanten van trailers mogelijk worden gemaakt. Dit systeem kan TIP helpen wisselende designs aan te bieden op de verhuurvloot.

Zichtbaar met TIP

TIP en Moving Impact – Traxx™ ondersteunen Metakids graag om meer bekendheid te generen. Dit doen wij door op een verhuurtrailer van TIP aandacht te vragen voor Metakids. Waarom? Een verhuurtrailer van TIP komt door heel het land: dé manier om alle Nederlanders te laten kennismaken met metabole ziekten. 

Zie jij deze speciale trailer rijden?

Wanneer jij deze speciale trailer ziet rijden dan maak jij kans op een speciale editie miniatuurtrailer. Hoe? Maak een foto van de trailer, post deze op Facebook of Linkedin en tag Metakids en TIP in je bericht. Maak deze foto uiteraard wel veilig: doe dit niet tijdens het rijden.

Meer informatie over Metakids: https://www.metakids.nl/

Metakids trailer Traxx systeem

2021/07/15

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09