Terug

Onderhoudscontracten bij Toscon

Twee Toscon monteurs werkzaam onder trailer

Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij samen met onze Toscon werkplaatsen onderhoudscontracten voor alle soorten trailers. Met een vast bedrag per maand is er geen omkijken meer naar het onderhoud en voorkom je onverwachte kosten aan de vloot. Daarnaast zorgt onderhoud op contractbasis voor een maximale uptime.

Diverse soorten contracten

Ieder bedrijf heeft andere wensen ten aanzien van de reparaties en het onderhoud. Onze experts bekijken graag welk type onderhoud het beste bij het bedrijf en de trailervloot past. Er wordt onder andere gekeken naar het bouwjaar van de trailers en de gemaakte kilometers. Aan de hand hiervan wordt een onderhoudscontract opgesteld en zijn de kosten voor onderhoud eenvoudig inzichtelijk.

Door het onderhoud en de reparaties aan de vloot via een onderhoudscontract aan TIP over te laten, blijft bij jullie de focus op jullie kernactiviteiten. Alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, kunnen maandelijks of per kwartaal met een overzicht aangeleverd worden in.

Onderhoud

Met een onderhoudscontract kunnen de trailers bij de 14 Toscon werkplaatsen verspreid door het hele land terecht. De trailers worden door onze gespecialiseerde monteurs onderhouden, zij maken bij al het onderhoud en reparaties uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Deze onderdelen zijn in de meeste gevallen direct op voorraad en worden geleverd door het eigen onderdelenmagazijn.  

Met een onderhoudscontract staat ook direct ons grote netwerk aan werkplaatsen in heel Europa tot jullie beschikking. Zo is ook stilstand in het buitenland snel opgelost.

Meer weten?

Onze onderhoudsspecialisten bekijken graag samen de mogelijkheden die voor jullie vloot interessant is. Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op.

2020/05/22

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09