Terug

Onze werkplaatsen zijn open

Toscon Nieuwegein

Voorzichtig wordt er een nieuw ritme opgepakt. De meeste bedrijven kunnen hun werkzaamheden, met de nodige aanpassingen, gelukkig weer hervatten. Onze werkplaatsen zijn de gehele periode opengebleven zodat wij de volledige vloot van onze klanten operationeel konden houden door middel van onderhoud, reparaties en keuringen. Ook de komende tijd blijven wij onverminderd open, al hebben ook wij te maken met de richtlijnen van het RIVM. 

De werkplaatsen zijn open

Het transport – en daarbij ook de werkplaatsen – werd aangemerkt als kritische beroepsgroep. Hierdoor bleven onze werkplaatsen de afgelopen weken open om de transportwereld te kunnen blijven ondersteunen op het gebied van onderhoud, reparaties en keuringen.

In onze werkplaatsen houden wij ons natuurlijk ook aan de richtlijnen van het RIVM. Naast deze reguliere maatregelen, hanteren wij in onze werkplaatsen de volgende aanvullende maatregel:

  • Chauffeurs blijven zoveel mogelijk in de cabine zitten. Indien dit niet mogelijk is in verband met onderhoud of reparatie aan de trailer, dan vragen wij om met niet meer dan 2 personen in de wachtruimte te verblijven.

Werkplaats Nieuwegein

Ook onze nieuwste werkplaats in Nieuwegein, op het bedrijventerrein Het Klooster, is open. Vanwege de grote variatie van klanten in de directe omgeving, voldoet de vestiging aan alle denkbare eisen. Lees hier meer over onze nieuwste werkplaats.

Trailers nakijken

Staan er op dit moment trailers stil omdat de werkzaamheden nog niet volledig hervat kunnen worden? Dan is dit een goed moment om de trailers in goede conditie te brengen. Kom langs in één van onze werkplaatsen. Via de website kan je snel en eenvoudig de openingstijden zien en een afspraak inplannen bij de vestigingen. 

Mobiele werkplaats

Onderhoud en reparaties aan trailers voeren wij in de gehele Benelux uit op 14 locaties. Niet alleen gehuurde of geleasede trailers kunnen hier terecht, ook aan trailers uit eigen vloot voeren wij onderhoud en reparaties uit. Komt het niet uit om naar de werkplaats te komen, dan komen onze monteurs – met de mobiele werkplaats – gewoon naar jullie toe!

2020/05/27

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09