Terug

Rogier Laan nieuwe voorzitter TRTA

Rogier Laan

Per 1 juli neemt Rogier Laan, Algemeen Directeur Benelux bij TIP Trailer Services, het voorzitterschap van de TRTA over van Tim van der Roest. Tim is 4 jaar voorzitter geweest en onder leiding van Tim is binnen TRTA het innovatieprogramma verder ontwikkeld.

De TRTA werd in mei 1982 opgericht. De vereniging bestaat uit toonaangevende trailerverhuurbedrijven en eigenaren van trailervloten. In deze vereniging behartigen de leden hun belangen met betrekking tot de wettelijke en technische aspecten van hun in de EU geregistreerd materieel. TIP Trailer Services is sinds het begin één van de leden die deel uitmaakt van de vereniging. Laan is zelf ook al jaren betrokken bij de TRTA.

Rogier is voornemens de ontwikkeling van Tim door te zetten. Volgens Laan zijn er kansen om met de TRTA grote stappen te zetten: “Mijn visie rondom het voorzitterschap bij de TRTA is dat wij van een invloedrijke-naar een leidende positie groeien in het wegvervoer. Hierbij leggen wij internationale verbanden om de beperkingen van grenzen op te heffen. Samenwerking is hierbij essentieel”. Vertelt Laan.

Samenstelling van het bestuur m.i.v. 1 juli:

Rogier Laan TIP, voorzitter
Nico van de Boogaard, penningmeester
Peter Bos, bestuurslid
Henk Bos, secretaris
Tom van Steijn, technisch adviseur
Hans van Maanen, technisch adviseur/innovatie

Over TRTA

TRTA is de vereniging die de belangen behartigt van Nederlandse verhuurbedrijven en vlooteigenaren van trailers en containerchassis met betrekking tot de wettelijke en technische aspecten van hun in de EU geregistreerd materieel. Bij TRTA zijn 26 toonaangevende bedrijven aangesloten, er wordt nauw samengewerkt met truck-en trailerindustrie en de belangrijkste toeleveranciers. Naast kennisdelen inzake techniek en regelgeving wordt gericht gewerkt aan innovatie, onder andere in nauwe samenwerking met TNO. www.trta.nl

2019/07/09

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09