Terug

TIP breidt vloot uit met Broshuis semi diepladers

Broshuis semi dieplader

Broshuis semi dieplader met afmetingen

Vanaf begin januari kun je bij TIP terecht voor het huren of leasen van semi diepladers. De diepladers zijn besteld bij de firma Broshuis en zijn geschikt voor het vervoer van hoge, brede en lange transporten en zijn beschikbaar voor zowel de korte- als de lange termijn verhuur.

Specificaties semi diepladers

Met een semi dieplader is het mogelijk om een hogere lading te vervoeren. De lading bevindt zich direct boven de assen en dus lager dan bij een normale trailer. De Broshuis semi diepladers beschikken over aluminium oprijplaten en container twistlock posities voor 20/40 ft containers. Het platform heeft een lengte van 9,2 m en is uitschuifbaar met 6,2 m. De semi diepladers staan bekend om hun stevigheid, hebben een laadvermogen van 38,5 ton en beschikken over 3 Gigant 11T assen. De eerste 2 assen zijn star en de laatste as is naloop gestuurd. Bovendien beschikken de trailers over breedteverlichting en een kopschotkist. Extra opties zijn op verzoek leverbaar.

Uitbreiding vloot

TIP is continu op zoek naar mogelijkheden om de verhuurvloot uit te breiden. Niet alleen met trailers die al in het verhuurassortiment zitten koeltrailers, tankopleggers en containerchassis, maar ook met nieuwe typen trailers. Zo werden er begin dit jaar nog vacuüm trucks aan de vloot toegevoegd. TIP merkt dat er in Nederland en België steeds meer vraag is naar speciale typen trailers. Daarom wordt er altijd gezocht naar nieuwe trailers om de vloot mee uit te breiden en dus nieuwe mogelijkheden om klanten op een nog breder vak te kunnen ondersteunen.

De semi diepladers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. De huurcontracten kunnen bovendien aangevuld worden met de verschillende aanvullende diensten van TIP zoals schade- en bandendekking.

Heb je interesse in één van de semi diepladers, wil je graag meer gedetailleerde informatie of heb je interesse in een ander type trailer? Neem dan contact op met TIP Rotterdam Waalhaven via +31 (0)10 429 76 33, of neem contact op met TIP via het contactformulier.

2019/12/09

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP kijkt terug op bewogen jaar en kijkt uit naar de toekomst"

Om de almaar groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen, zet trailerservicebedrijf TIP fors in op ...

2021/12/21

"‘Wij verkopen geen nee, of het traileronderdeel is in de hele ma..."

In augustus hebben wij een update gegeven over onze vestiging TIP Trailer & Truck Parts. Hierin hebben wi...

2021/11/24

"vidaXL zet in op groei door sterkere samenwerking met TIP"

E-commerce bedrijf vidaXL heeft de afgelopen periode, mede dankzij de toename van internetverkopen, een e...

2021/11/16