Terug

TIP breidt vloot uit met double deck trailers

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers. Deze trailers van het merk Burgers bieden diverse voordelen. Zo beschikken de double deck trailers over een dubbele laadvloer, waardoor er 60% meer laadvermogen ontstaat en de trailers duurzamer zijn dan reguliere trailers. De double deck trailers zijn per direct beschikbaar.

TIP double deck trailer

Diverse voordelen double deck trailers

De double deck trailers van Burgers staan bekend om diverse voordelen. Doordat de ruimte voor de wielkasten gebruikt kan worden, ontstaat er extra ruimte die geschikt is voor 2 verdiepingen. Vergeleken met een standaard trailer, beschikken double deck trailers hierdoor over 60% meer laadvermogen.

Het grotere laadvolume van de double deck oplegger, zorgt er op zijn beurt voor dat de trailer duurzamer is dan een reguliere trailer. In een double deck trailer passen 52 Euro pallets, vergeleken met 34 Euro pallets in een standaard trailer. Voor iedere 100 pallets die vervoerd worden, wordt er één rit bespaard. Doordat er dus minder ritten nodig zijn om hetzelfde aantal pallets te vervoeren, wordt er tot wel 40% minder CO2 uitgestoten en bespaar je op transportkosten.

In onze vloot beschikken wij over double deck trailers in kastuitvoering en double deck trailers met een koeler. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een multi-deck buitenlift. Lees hier meer over de specificaties.

Uitbreiding vloot

TIP kijkt continu naar diverse mogelijkheden om de huidige trailervloot uit te breiden. Niet alleen met trailers die al in het verhuurassortiment zitten zoals koeltrailers, tankopleggers en containerchassis, maar ook met nieuwe typen trailers. TIP merkt dat er in Nederland en België steeds meer vraag is naar speciale typen trailers. Daarom wordt er altijd gezocht naar nieuwe trailers om de vloot mee uit te breiden en dus nieuwe mogelijkheden om klanten op een nog breder vlak te kunnen ondersteunen.

Interesse of meer weten?

Heb je interesse in het huren of leasen van een double deck trailer of wil je meer weten? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon, of vraag online een offerte aan.  

Double deck trailer open laadklep

2022/05/18

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"De eerste test met e-reefers is een succes!"

Sinds 2021 rijden er 2 koeltrailers met e-reefers, de eerste resultaten zijn erg positief. De 2 trailers ...

2022/07/27

"Dode hoek training: al meer dan 400 kinderen getraind!"

Wij geven speciale lessen op basisscholen om kinderen voor te lichten over de gevaren van de dode hoek. b...

2022/07/07

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30