Terug

TIP neemt JS Laadtechniek BV over, een leider op het gebied van hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud

AMSTERDAM, 02 mei 2022 - TIP Trailer Services, een portfoliobedrijf van I Squared Capital en een van de toonaangevende leveranciers van trailerleasing, -verhuur, -onderhoud en -reparatie in heel Europa en Canada, heeft een overeenkomst getekend voor de overname van de activiteiten van JS Laadtechniek, een specialist en leider in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud in Nederland.

JS Laadtechniek locatie Maasdijk

De overname van JS Laadtechniek zal het dienstenaanbod van TIP voor klanten vergroten, het klantenbestand uitbreiden en diversifiëren en extra mogelijkheden bieden op het gebied van insourcing. Het aantal TIP werkplaatsen in Nederland zal door de overname met nog eens vier worden uitgebreid tot 17. Deze extra locaties bevinden zich in Maasdijk, Aalsmeer, Boskoop en Barendrecht. De afronding van de transactie zal naar verwachting in mei 2022 plaatsvinden.

Bij de bekendmaking van de overname zei Bob Fast, president en CEO van TIP: "De overname van JS Laadtechniek zal ons dienstenaanbod voor klanten vergroten en onze aanwezigheid in Nederland verstevigen. We kunnen onze klanten nu een specialisme bieden in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud."

John van der Spek, CEO, eigenaar en oprichter van JS Laadtechniek voegt toe: "Met TIP hebben we een geweldige partner gevonden om een succesvolle toekomst voor ons bedrijf te garanderen. De overname zorgt voor continuïteit van het bedrijf, geen verstoring voor klanten en zakenpartners en het biedt onze 29 medewerkers een geweldige toekomst om zich te ontwikkelen en te groeien in een wereldwijd bedrijf.”

"De komende maanden zullen beide bedrijven werken aan de integratie om een soepele overgang met klanten en leveranciers in goede banen te leiden", zegt Peter Jan Troost, Vice President van de TIP Benelux-regio. "We zijn verheugd om alle medewerkers van JS Laadtechniek te verwelkomen in de TIP-familie."

2022/05/02

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"De eerste test met e-reefers is een succes!"

Sinds 2021 rijden er 2 koeltrailers met e-reefers, de eerste resultaten zijn erg positief. De 2 trailers ...

2022/07/27

"Dode hoek training: al meer dan 400 kinderen getraind!"

Wij geven speciale lessen op basisscholen om kinderen voor te lichten over de gevaren van de dode hoek. b...

2022/07/07

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30