Terug

TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen of lopen ruim 5000 deelnemers tot 6 keer toe de Alpe d’Hues onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Net als voorgaande jaren steunen wij als TIP het logistieke team met de inzet van onze Alpe d’HuZes trailer. Deze trailer is voor een eerdere editie van het evenement ontworpen, compleet in Alpe d’HuZes stijl.

TIP Trailer Alpe D'HuZes belettering

Team Logistiek

Op 27 mei vertrok Team Logistiek vanuit Nederweert in een konvooi richting het zuiden. Het team van vrijwilligers brengt diverse goederen naar Frankrijk om het evenement mogelijk te maken zoals catering, tenten, podia, medische hulpmiddelen, watertanks, heftrucks enzovoort. Tijdens de week van de sponsortocht ondersteunen de vrijwilligers van het team bij verschillende afdelingen zoals catering, magazijn, personenvervoer, media enz. Tot twee weken na afloop van de sponsortocht zijn vrijwilligers bezig met het terugbezorgen van materialen bij bedrijven die alles ter beschikking hebben gesteld.

 

Voor een eerdere editie heeft TIP in samenwerking met HarDesign, San-Pro Design en Willem De Jong BV speciaal voor het evenement een trailer laten ontwerpen. Deze reed in 2018 voor het eerst mee in het konvooi, ook dit jaar stellen we de trailer weer beschikbaar voor Team Logistiek. We zijn trots dat we op deze manier een klein steentje bij kunnen dragen aan dit mooie evenement.

We wensen alle deelnemers en vrijwilligers veel succes!

Over Alpe d’HuZes

De Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend en wandelend, onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Daarmee zamelen zij zoveel mogelijk geld in voor de strijd tegen kanker. In 2006 begon de actie als initiatief van een groep vrienden. Inmiddels is de actie een jaarlijks terugkerend evenement met duizenden deelnemers en een veelvoud van ondersteunende mensen.

 

2022/05/30

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"De eerste test met e-reefers is een succes!"

Sinds 2021 rijden er 2 koeltrailers met e-reefers, de eerste resultaten zijn erg positief. De 2 trailers ...

2022/07/27

"Dode hoek training: al meer dan 400 kinderen getraind!"

Wij geven speciale lessen op basisscholen om kinderen voor te lichten over de gevaren van de dode hoek. b...

2022/07/07

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18