Terug

TIP Trailer Services benoemt Arjen Kraaij tot Deputy CEO

Arjen Kraaij

TIP Trailer Services,  een portefeuillebedrijf van I Squared Capital en een van de toonaangevende aanbieders van lease, verhuur, onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers in Europa en Canada, benoemt Arjen Kraaij tot Deputy CEO. Dit is het vervolg op de succesvolle overnames en integraties van twee grote leasemaatschappijen in Europa en Canada, waardoor TIP zich goed heeft gepositioneerd voor de toekomst.

Arjen heeft sinds 2017 succesvol de functie van Chief Commercial Officer bij TIP Trailer Services vervuld. Hij heeft 23 jaar ervaring in de industrie en meerdere functies bekleed, van commercie tot asset management, met een steeds grotere verantwoordelijkheid. Arjen beschikt aan een schat aan kennis in alle facetten van de industrie.

“Arjen heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van TIP en ik ben trots dat ik deze promotie tot Deputy CEO mag aankondigen. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij TIP samen zeer succesvol verder kunnen laten groeien in de toekomst.”, aldus Bob Fast, President en CEO van TIP Trailer Services. 

De ervaring welke Arjen heeft opgedaan door in alle regio's te werken, in combinatie met de relatie welke hij met leveranciers en klanten heeft opgebouwd, biedt hem een solide basis om de dagelijkse leiding op zich te nemen.

“Ik ben vereerd en kijk ernaar uit deze nieuwe functie te vervullen en nauw samen te werken met alle regionale VP's om het bedrijf in de toekomst sterk te laten groeien.” Aldus Arjen Kraaij. 

Arjen heeft een MBA van de Erasmus Universiteit op zak, is sinds 2006 lid van de European Transport Board, en blijft werkzaam op het hoofdkantoor van de TIP Group in Amsterdam.

De benoeming van Arjen treedt op 1 januari 2021 in werking.

Over TIP

TIP, gevestigd te Amsterdam, is een van de toonaangevende aanbieders van zowel materieel als diensten in Europa en Canada. TIP is actief in 18 landen, heeft 140 servicevestigingen en is erin gespecialiseerd om de transportsector en logistieke sector te bedienen met lease, verhuur, onderhoud en reparatie op basis van een ruime selectie aan trailermaterieel. Ga voor meer informatie naar: www.tipeurope.nl

Contactgegevens

Marc Aandeweg
VP Sales & Marketing
M: +31 613 114293
E: marc.aandeweg@tipeurope.com

2020/12/17

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09