Terug

Toscon opent nieuwe werkplaats in Nieuwegein

Toscon werkplaats Nieuwegein

Onlangs heeft Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, een nieuwe vestiging geopend in Nieuwegein. De werkplaats is volledig uitgerust om de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan trailers uit te voeren.

De nieuwe werkplaats is uitgerust met 4 straten, een wasstraat, APK-straat en 2 straten waar Carrier actief is met koelonderhoud. Daarnaast is de werkplaats uitgerust om LPK keuringen uit te voeren en beschikt het over de apparatuur om ABS/EBS uit te lezen en te parameteren. Klanten kunnen dus voor de meeste soorten traileronderhoud en –reparaties terecht bij de werkplaats in Nieuwegein.

Op dit moment zijn er 4 medewerkers werkzaam: 3 monteurs en een werkplaatsmanager. Sjeron de Vos, werkplaatsmanager vertelt: ‘We zijn met een goede groep gestart en we zijn volledig operationeel. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken en om zijn onderhoud hier te laten plegen’. Wil jij als monteur aan de slag in Nieuwegein? Dat kan. Het team is op zoek naar nieuwe collega’s om het team uit te breiden.

De Toscon vestiging in Nieuwegein is de 13e werkplaats voor Toscon in Nederland. Met deze uitbreiding is de landelijke dekking van Toscon nog groter. Klanten kunnen in heel Nederland terecht voor onderhoud en reparatie aan hun trailers.

De contactgegevens van Nieuwegein zijn:

Toscon Nieuwegein
Ravelijndok 2A
3439 JH Nieuwegein
T: +31 (0)6 29 27 90 40
E: nieuwegein@toscon.com
W: https://www.toscon.com/

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden voor jouw trailer of wil je solliciteren, neem dan contact op met Sjeron de Vos via bovenstaande gegevens.

Wij hopen je snel te zien in Nieuwegein.

2019/11/04

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09