Terug

Traileronderhoud, ook bij jou om de hoek

2 TIP monteurs bij mobiele werkplaats

Een landelijke dekking voor al je traileronderhoud en -reparaties? Dat vind je bij TIP. Al het onderhoud en alle reparaties worden bij ons uitgevoerd door onze eigen werkplaatsen. De 14 vestigingen liggen verspreid door het hele land en beschikken over mobiele werkplaatsen, waardoor je in het hele land gebruik kunt maken van onze diensten.

Uitgebreide diensten

Al onze werkplaatsen voeren trailer onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit. Denk hierbij aan APK-keuringen, schadeherstel, huifreparatie enz. Daarnaast hebben diverse werkplaatsen een eigen specialisme. Variërend van koeleronderhoud en -reparatie tot ADR-keuringen, het richten van containerchassis en het stralen en spuiten van chassis. Niet alleen met standaard trailers kun je dus bij ons terecht, maar ook met gespecialiseerd materieel. Benieuwd naar welke werkplaats welke services uitvoert? Download dan hier een compleet overzicht van de aangeboden diensten per locatie.

Onderhoud en reparatie op locatie

Daarnaast beschikken al onze werkplaatsen over mobiele service units. Dit zijn servicebussen welke volledig ingericht zijn als mobiele werkplaats. Naast alle benodigde gereedschappen, heeft de mobiele werkplaats ook de beschikking over de belangrijkste onderdelen. Onze monteurs kunnen hiermee kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren op iedere gewenste locatie. Zo kunnen de werkzaamheden bijvoorbeeld uitgevoerd worden tijdens wacht- en/of rusttijden van je chauffeur. Als vervoerder is het hierdoor mogelijk je trailers optimaal in te blijven zetten en is er geen tijdsverlies voor het brengen van een oplegger naar een van onze werkplaatsen.

Red je het niet om voor een kleine reparatie naar de werkplaats te komen, dan komen onze monteurs graag naar een locatie die voor jou uitkomt. Met de mobiele werkplaatsen kunnen we zorgen voor een landelijke dekking van traileronderhoud en reparatie.

Als vaste klant is het bovendien mogelijk om gebruik te maken van de 24-uurs dienst. Voor strandingen in zowel binnen- als buitenland kun je gebruik maken van deze dienst. Ons team doet er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen en kan je chauffeur hierbij ondersteunen in meer dan 12 talen.

Het grote verschil tussen onze 24-uur service en een mobiele werkplaats is dat de 24-uur service altijd adhoc vertrekt om een gestrand voertuig zo snel mogelijk weer op weg te krijgen. Een mobiele werkplaats gaat gepland in overleg met jou naar een door jou gewenste locatie. 

Uitbesteden van je traileronderhoud

In de meeste gevallen levert het uitbesteden van het onderhoud van trailers je veel voordelen op. Zo bespaar je onder andere kosten voor monteurs en hun opleiding. Bovendien zorgt het uitbesteden voor een stukje flexibiliteit. Onze diensten zijn 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de downtime van trailers wordt geminimaliseerd. Met onze landelijke dekking van onderhoud en reparatie kan het uitbesteden van je onderhoud wellicht ook iets voor jouw bedrijf zijn. Heb je interesse of wil je meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact op met je dichtstbijzijnde locatie.

2021/03/15

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09