Terug

Tweede vacuüm truck voor Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V.

Toon Ragetlie en Piet Groeneveld Jr
Toon Ragetlie (TIP) en Piet Groeneveld Jr

Vorige week heeft Familiebedrijf Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V. de tweede vacuüm truck met Kaiser Moro opbouw van TIP in gebruik genomen. De eerste reinigingswagen huurt Groeneveld sinds mei vorig jaar.

Groeneveld bestaat inmiddels 40 jaar en is de afgelopen jaren uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. In totaal beschikt Groeneveld nu over 4 rioolcombi’s, 2 in eigen beheer en 2 gehuurd bij TIP. Piet Groeneveld Jr., Operationeel Directeur bij Groeneveld Industriële Reiniging vertelt: ‘Door aanhoudende drukte hebben wij ervoor gekozen om een tweede rioolcombi te huren bij TIP. De eerste unit huren wij van TIP sinds mei vorig jaar en dit is ons zeer goed bevallen. Wij hebben destijds ervoor gekozen om de truck bij TIP te huren omdat we snel met ze konden schakelen. We zijn erg tevreden over het product en de dienstverlening van TIP, daarom is onze keuze ook dit keer weer op TIP gevallen.’

Groeneveld gaat de unit inzetten voor diverse reinigingswerkzaamheden. ‘De unit is multifunctioneel en daarom voor ons perfect om algemeen in te zetten. Eén van deze werkzaamheden is bijvoorbeeld riool- en gemalenreiniging,’ vult Groeneveld aan. De rioolcombi zal tot zeker het einde van het jaar ingezet worden of langer mocht de drukte aanhouden.

Onderhoud inbegrepen

Net als de eerste rioolcombi, wordt ook deze unit standaard aangeboden met onderhoud. De benodigde service van deze werktuigen vraagt extra expertise. Daarom wordt er gebruik gemaakt van de door de producenten aangewezen servicepartners. Zij voeren onder andere tweejaarlijkse controles uit van de vacuüm- en hogedrukpompen volgens de richtlijnen van de producenten.

Over Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V.

Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V. staat voor meedenken op alle mogelijke manieren op het gebied van riooltechniek. Ze bieden diverse diensten op het gebied van rioolontstopping, inspectie, reparatie en industriële reiniging. Ze zijn actief in een breed werkveld variërend van particulieren, gemeenten, provincies, waterschappen tot woningbouwverenigingen en bedrijven. Kijk voor meer informatie op: https://www.riooltechniek.nl

Meer weten?

Vacuüm trucks zijn relatief nieuw in de TIP vloot. Begin 2019 werden er zowel units met een Kaiser Moro als een Kroll opbouw toegevoegd aan de huurvloot. Momenteel zijn er nog enkele vacuüm trucks. Heb je interesse in het huren van één van deze trucks, of wil je graag meer weten? Neem contact met ons op.

2020/11/19

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09