Terug

Voel de kracht van TIP trailerverhuur

De kracht van TIP trailerverhuur

Velen van jullie hebben ervaring met het ontvangen van een last-minute verrassingsaanvraag die je moest afwijzen, omdat je niet over voldoende transportcapaciteit beschikte. Met TIP-trailerverhuur hoef je nooit meer "nee" te zeggen tegen onverwachte leveringen. Maak gebruik van de kracht van TIP-trailerverhuur via zijn pan-Europese netwerk, inclusief werkplaatsen, onderhoud van trailers en pechhulp service.

Snelle pan-Europese ophaalservice

Als je tijdelijk een trailer nodig hebt voor minder dan 365 dagen, dan kan onze oplossing voor trailerverhuur de perfecte oplossing zijn. Selecteer gewoon het type trailer dat je uit onze uitgebreide assortiment wil. Wij bieden onder andere het volgende aan: kastentrailers, schuifzeiltrailers, open trailers, tankopleggers, kiepwagens, niet-kiepende wagens, containerchassis, vacuüm trucks en nog veel meer. Haal de oplegger vervolgens af bij een van de vele vestigingen in Europa. Als alternatief kunnen wij de trailer rechtstreeks op jouw locatie afleveren.

Gemakkelijk retourneren

Als je aan het einde van je huurovereenkomst komt, hoef je de trailer alleen maar terug te brengen. Wij willen dat je het meeste haalt uit jouw trailerverhuur bij ons. We gaan ervan uit dat aan het einde van de huurovereenkomst er onvermijdelijk tekenen zijn van slijtage en kleine beschadigingen aan de trailers, zoals krassen en deuken. Om onverwachte kosten te vermijden, worden deze ingecalculeerd in de vaste huurprijs.

Inclusief onderhoud en pechhulp

Als we onze trailers verhuren, nemen we in het verhuurpakket volledige onderhoudsservice en pechhulp op. De onderhoudsservice bestaat uit vervanging van banden, as- en remonderdelen, onderdelen van de koeleenheid en andere vervangingen. Voor gemoedsrust en budgetcontrole kunnen managers van wagenparken zich aanmelden voor onze voordelige schadeverzekering. Deze dekt aanvullende kosten die voortkomen uit ernstige schade, brand en verlies van uitrusting.

Het pan-Europese netwerk van TIP-werkplaatsen

Voor onderhoudsservices en, indien nodig, voor reparaties kun je je trailer naar een van onze 85 werkplaatsen binnen Europa brengen of naar een werkplaats die door een van onze officiële partners wordt beheerd. TIP heeft als bedrijf meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties van trailers.

Wij hebben bijna 900 uiterst vakkundige monteurs die in onze werkplaatsen werken. Dit aantal nam in 2018 toe met 70. Zij werken verspreid over ongeveer 610 werkplaatsen. Wij hebben ter plekke de processen en opgeleide monteurs om snel aan dienstverlening en reparatievereisten te voldoen. Onze monteurs volgen regelmatig opleidingen, om te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste werkplaatsuitrusting, technologieën en updates van alle belangrijke fabrikanten van trailers.

Trailers afstemmen voor prestaties - een specialiteit van TIP

Bij TIP helpen wij graag onze klanten om de bedrijfstijd van hun trailers te maximaliseren. TIP heeft een traditie van specialisatie en uitmuntendheid betreffende het helpen van klanten via onderhoud van trailers. Hiermee ondersteunt TIP ze bij het afstemmen van hun trailers voor grote prestaties. Wij kunnen jaarlijks aan 124.000 trailers werken. We zien jaarlijks meer dan 1.100.000 banden voor inspectie en spenderen €96.100,00 aan onderdelen. (bron: Jaarverslag TIP 2018)

Pan-Europese pechhulpdienst van TIP

Huurders van trailers hebben ook voordeel van de pan-Europese pechhulp service van TIP. Als je chauffeur onderweg een probleem ondervindt, hoeft hij maar te bellen naar de pan-Europese pechhulp service van TIP. Deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar voor trailers en vrachtwagens. TIP biedt in 18 talen ondersteuning aan chauffeurs en wagenparkmanagers en heeft telefoonnummers voor pechhulp in 16 Europese landen, inclusief Oostenrijk, België, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Mobiele service

Afhankelijk van de omstandigheden van de pech kunnen onze specialisten van de klantenservice een monteur in een mobiele servicewagen sturen, met werkplaatsuitrusting, gereedschappen en reserveonderdelen, om je zo spoedig mogelijk weer terug op de weg te krijgen. Momenteel hebben wij een wagenpark van 201 mobiele servicebusjes of bestelwagens. In 2018 groeide dit aantal met 26%. Wij hebben ook overeenkomsten met partners die het mogelijk maken dat wij onze service in de meeste gebieden in Europa kunnen leveren.

Flexibiliteit met mobiele werkplaatsen

De mobiele werkplaatsen verdubbelen het aantal noodreparaties en voor gewoon onderhoud en kleine reparaties in de eigen werkplaatsposten van de klant. Dit bespaart de klant tijd omdat hij niet naar de TIP-werkplaatsen hoeft te rijden. Wij zullen je regelmatig informeren over de ontwikkelingen inzake onderhoud en reparaties na pech.

De kracht van TIP-trailerverhuur

TIP heeft een wagenpark met een vloot van meer dan 70.000 trailers. Hierdoor zijn wij een van de leidinggevende bedrijven in Europa voor verhuur en leasing van trailers. Dit biedt onze klanten een aanzienlijke selectie van trailers waaruit zij kunnen kiezen, ondersteund door onderhoudsservices en de veiligheid van een pan Europees netwerk voor pechhulp en werkplaatsen.

Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over hoe de kracht van TIP-trailerverhuur jouw wagenpark kan helpen je trailerprestaties op pan-Europese basis te maximaliseren.

2019/08/15

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"TIP steunt wederom Alpe d’HuZes met inzet van trailer"

Na twee coronajaren, vindt op donderdag 2 juni Alpe d’HuZes weer plaats. Tijdens dit evenement fietsen ...

2022/05/30

"TIP breidt vloot uit met double deck trailers"

Recentelijk heeft TIP de huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type trailer, double deck trailers...

2022/05/18

" Finale Mechanic Competition – een interview met Melvin en Fred"

Op 10 mei vindt in Valencia de finale plaats van de Mechanic Competition. De Benelux wordt hierbij verteg...

2022/05/09