Uw klant wil flexibiliteit

Wij helpen met korte-termijn verhuuroplossingen

Koeltrailer verhuur

Of u nu direct extra koeltrailers nodig heeft, of materieel op korte termijn wilt wisselen, TIP biedt u altijd flexibele trailer huur oplossingen tegen concurrerende prijzen. Met serviceteams van in heel Europa, kunt u er zeker van zijn dat al onze trailers conform de strengste normen worden onderhouden, zodat u zeker bent van volledige operationele efficiëntie. Voor ons is de uptime van trailers de standaard!

Trailer verhuur

Al onze koeltrailer verhuur oplossingen bieden flexibiliteit,  en vooral, echte rust. Al onze koel trailers worden goed onderhouden en staan voor u klaar. Als u vragen heeft over specifiek materieel, en u deze trailer verhuur informatie niet kunt vinden op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

TIP-Trailer-verhuren-trailer-huren

Kosten effectief: koel trailer verhuur bij TIP

Trailer verhuur is voor ieder transport bedrijf een kosten effectieve oplossing om meer volume aan te nemen. U huurt immers pas een extra oplegger als u weet dat u meer werk heeft. Daarom is trailer verhuur bij TIP de ideale manier om geplande of niet geplande seizoenspieken op te vangen. Maar ook bij uitval van een trailer binnen uw wagenpark, kunt u de trailer verhuur service van TIP inschakelen. Onze service afdeling regelt snel een vervangende oplegger, die op een locatie dicht bij u in de buurt kan worden opgehaald.

Groeiende vraag naar gezonde groente zorgt voor meer koeltrailer verhuur bij TIP

Gezond eten en biologische groenten en fruit zorgen voor een boost in de koeltrailer verhuur. Consumenten in Europa willen steeds meer vers en gezond fruit en groenten eten, het hele jaar door. Daarvoor wordt er veel groenten en fruit getransporteerd en stijgt de flexibele vraag naar meer koeltrailers binnen Europa. TIP helpt u graag de vruchten te plukken van deze gezonde tendens.

Koeltrailer huur: maximaliseer uw flexibiliteit

Koeltrailer verhuur is het antwoord voor transportbedrijven die op korte termijn een tandje bij moeten zetten. Of in dit geval, een aantal wielen. Met meer dan zestig verhuurlocaties in Europa is TIP Trailer Services een van de grootste in trailer verhuur. Onze vloot van 50.000 trailers in alle denkbare uitvoeringen is al jaren het geheime wapen van transporteurs die nooit ‘nee’ verkopen. Met de flexibele verhuur mogelijkheden van TIP stuurt u vandaag nog een extra koeltrailer onderweg naar uw klant. Want als u de opdracht heeft, dan hebben wij de extra koeltrailer om het te vervoeren.

CONTACT ONS