Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Lease met koopoptie

Bij onze lease met koopoptie ligt het juridisch eigendom bij TIP en het economische gebruik bij jou.

Hoe werkt trailer lease?

Bij TIP helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Is er twijfel tussen kopen of leasen van een trailer? Wij denken graag met je mee, of het nu gaat om de slotsom, de looptijd van de trailer of de keuze van het type trailer.

Kies je voor lease, dan betaal je hiervoor een vast bedrag per maand. Wanneer je aan het einde van de looptijd van de lease hebt aangegeven de trailer te willen overnemen voor de slotsom, en je de slotsom hebt betaald, dan wordt het jurisch eigenom van de trailer aan jou overgedragen.

Er zijn verschillende vormen van lease, bij TIP kun je ook terecht voor fullservice lease (huur).

Bij lease kun je aan het einde van de leaseperiode ervoor kiezen om de trailer terug te brengen, over te nemen voor de slotsom of de lease (huur) te verlengen.

Meer informatie

 • Heb je hulp nodig met de keuze voor welke vorm van leasen bij je past? Wij zijn er om je te helpen en geven graag advies

Hoe werkt trailer lease bij TIP?

 1. Documenten opsturen

Lever ons alle informatie aan, zoals de offerte van de trailer of een exacte omschrijving van het gewenste type. Zo kunnen wij direct voor jou aan de slag.

 1. Leaseprijs berekenen

Laat ons jouw leaseprijs berekenen en ontvang een aanbod passend bij jouw wensen.

 1. Akkoord voor offerte

Wanneer wij alle gegevens hebben gaan wij aan de slag en krijg je een passend voorstel binnen 24 uur.

Voordelen van leasen

Met financial lease word je uiteindelijk eigenaar van de trailer. Het maandelijkse bedrag betaal je dus niet voor niets. Bovendien kun je als ondernemer diverse kosten aftrekken.

 

 • Ten eerste is er de renteaftrek: het volledige bedrag dat je aan rente betaalt, mag je van de winst aftrekken.
 • Voor het afschrijven van de trailer moet je een inschatting maken van de vermoedelijke gebruiksduur en restwaarde. Daarbij geldt een bovengrens van 20% afschrijving van de aankoopwaarde per jaar.
 • Je kunt 100% van de investering financieren.
 • Meer financiële ruimte: instandhouding van je RC krediet.
 • Je realiseert een logische financieringsmix: je hebt je werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject.

Gebruikte trailer leasen

Heb je een gebruikte trailer op het oog? Dat komt dan goed uit. Al onze gebruikte trailers zijn te leasen. Door een gebruikte trailer te leasen zijn de maandlasten lager.

TIP helpt je graag met de lease voor een gebruikte trailer. Ook een gebruikte trailer komt in aanmerking voor lease.

Heb je al een eigen trailer in bezit en wil je geld vrij maken om te groeien? Dan komt deze in aanmerking voor onze Sale en lease back oplossing. Dit is ook mogelijk voor je gehele trailervloot

Offerte vergelijken

Door meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij helpen bij het kiezen van het juiste materiaal, tegen de juiste prijs. Door deze kennis en ervaring te gebruiken, kunnen wij, tegen de meeste scherpe condities, een passende offerte afgeven.

Heb je al een bestaande offerte gekregen? Stuur deze offerte toe en wij laten je zien dat wij concurrerender zijn, met meer ervaring.

De offerte kun je sturen naar onze leasing specialist Sharon Brandenburg. Met vragen kun je haar ook bereiken via:
T:   +31 (0) 10 288 6087
M:  +31 (0) 6 899 379 79

Something went wrong. Please try again.