TIP Rotterdam Botlek

Onze locatie in Rotterdam Botlek bestaat uit zowel een verhuurlocatie als een werkplaats.

Heb je interesse in het huren of leasen van een trailer? Of wil je gebruik maken van onze onderhouds- en reparatiediensten in Rotterdam Botlek? Vul dan een van onderstaande formulieren in.

 • Laadklep
 • ADR service
 • Banden
 • APK
 • Trailer renovatie
 • Trailer reparatie/onderhoud
 • Trailer lease/verhuur
 • Hoofdkantoor
Bij onze verhuurlocatie beschikken wij over een grote voorraad trailers die direct beschikbaar zijn om te huren. Denk hierbij niet alleen aan standaard huurtrailers zoals koeltrailers, boxtrailers, schuifzeiltrailers, containerchassis, maar we hebben ook diverse gespecialiseerde trailers beschikbaar voor de verhuur zoals tankopleggers, semi-diepladers en nog meer.Mochten we in Rotterdam Botlek een trailer niet beschikbaar hebben voor de verhuur, dan kijken we altijd of onze collega's op een andere TIP vestiging de trailer wel beschikbaar hebben.Traileronderhoud en reparatie bij TIP Rotterdam BotlekNaast de verhuur van trailers, kun je bij TIP Rotterdam Botlek ook terecht voor traileronderhoud en trailerreparatie. Of je nu zoekt naar een standaard APK keuring voor je trailers in Rotterdam, of je zoekt een gespecialiseerde service in Rotterdam zoals schadeherstel voor je trailer, wij bieden het allemaal bij TIP Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt blijven maken van je volledige vloot. Onze ervaren monteurs werken snel en nauwkeurig zodat je snel weer op weg bent. Natuurlijk wil je reparaties aan je trailers zoveel mogelijk voorkomen. In onze TIP werkplaats in Rotterdam Botlek zorgen wij voor goed onderhoud aan jouw trailerpark. Mocht het onverwacht toch voorkomen dat je onderweg met pech komt te staan, dan zijn wij snel ter plaatse. Je belt dan naar het noodnummer dat 24 uur per dag en zeven dag per week bereikbaar is.In Nederland is de APK keuring een verpl

Bij onze verhuurlocatie beschikken wij over een grote voorraad trailers die direct beschikbaar zijn om te huren. Denk hierbij niet alleen aan standaard huurtrailers zoals koeltrailers, boxtrailers, schuifzeiltrailers, containerchassis, maar we hebben ook diverse gespecialiseerde trailers beschikbaar voor de verhuur zoals tankopleggers, semi-diepladers en nog meer.

Mochten we in Rotterdam Botlek een trailer niet beschikbaar hebben voor de verhuur, dan kijken we altijd of onze collega's op een andere TIP vestiging de trailer wel beschikbaar hebben.

Traileronderhoud en reparatie bij TIP Rotterdam Botlek

Naast de verhuur van trailers, kun je bij TIP Rotterdam Botlek ook terecht voor traileronderhoud en trailerreparatie. Of je nu zoekt naar een standaard APK keuring voor je trailers in Rotterdam, of je zoekt een gespecialiseerde service in Rotterdam zoals schadeherstel voor je trailer, wij bieden het allemaal bij TIP Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt blijven maken van je volledige vloot. Onze ervaren monteurs werken snel en nauwkeurig zodat je snel weer op weg bent. Natuurlijk wil je reparaties aan je trailers zoveel mogelijk voorkomen. In onze TIP werkplaats in Rotterdam Botlek zorgen wij voor goed onderhoud aan jouw trailerpark. Mocht het onverwacht toch voorkomen dat je onderweg met pech komt te staan, dan zijn wij snel ter plaatse. Je belt dan naar het noodnummer dat 24 uur per dag en zeven dag per week bereikbaar is.

In Nederland is de APK keuring een verplicht onderdeel voor alle voertuigen. Het biedt je daarnaast een garantie dat je zo veilig mogelijk op pad gaat. Wij zorgen in Rotterdam Botlek voor een secure keuring zodat je aan de vastgestelde eisen voldoet als trailereigenaar, dit hoort bij onze uitgebreide trailerservice. Ook voor een LPK keuring voor je trailer met laadklep kun je bij TIP in Rotterdam Botlek terecht. Door een gedegen trailer onderhoud is een reparatie aan je trailer of oplegger niet snel nodig.

Maak gebruik van een uitgebreide trailerservice in Rotterdam Botlek

TIP wil graag haar logistieke partners ontzorgen door een zeer uitgebreide trailerservice aan te bieden in Rotterdam Botlek waarbij je terecht kan voor trailer onderhoud, keuring en reparatie. Daarnaast hebben wij in Rotterdam Botlek mobiele werkplaatsen die voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden naar iedere gewenste locatie kunnen komen. Daarbij is het ook mogelijk om in de vaste werkplaats gebruik te maken van de mogelijkheden. In de vestiging in Rotterdam Botlek bieden wij de volgende faciliteiten:

 • APK
 • LPK
 • ADR
 • Trailer onderhoud
 • Oplegger en aanhanger reparatie
 • Schadeherstel
 • ABS-EBS uitlezen, parametreren
 • Joloda laad- en lossystemen
 • Huif reparatie
 • Renovatieprojecten
 • Contract banden
 • Contract onderhoud
TIP Botlek

Adres

Nieuwesluisweg 120
Rotterdam Botlek, 3197 KV
Nederland

Routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0)10 288 60 60

24-uurs nummer

+31 (0)6 53 13 13 31

Openingstijden

Maandag

07:00 - 18:00

Dinsdag

07:00 - 18:00

Woensdag

07:00 - 18:00

Donderdag

07:00 - 18:00

Vrijdag

07:00 - 18:00

TIP Botlek