TIP Breda

Bij onze franchise onderneming in Breda kun je terecht voor het onderhoud en reparaties aan je trailers en trucks.

Wil je graag langskomen voor een van onze onderhouds- en reparatiediensten bij onze werkplaats in Breda? Plan dan direct online een afspraak in.

 • Laadklep
 • Banden
 • APK
 • Truck reparatie & onderhoud
 • Trailer reparatie/onderhoud
Truck Service Breda verzorgt als franchiser van TIP vakkundig trailer en vrachtwagen onderhoud in Brabant. De samenwerking blijkt uitermate succesvol en in de omgeving Breda hebben wij een goede reputatie opgebouwd op het gebied van trailer onderhoud, reparatie en keuring. Met jarenlange ervaring zorgen wij dat je een hoge inzetbaarheid kan aanhouden. Daarbij staan wij 24 uur per dag zeven dagen per week voor je klaar bij noodgevallen. Naast truckservice en trailerservice biedt TIP Breda diverse lease mogelijkheden aan.Truckservice en traileronderhoud door TIP Breda, BrabantTIP biedt door heel Nederland onderhoud, reparatie en keuringen aan op het gebied van trailers en aanhangwagens. In Breda is het ook mogelijk om vrachtwagen onderhoud te plegen door de samenwerking met Trailerservice Breda. Daarbij bieden wij veel faciliteiten in Breda zoals de LPK en APK keuring. Een trailerkeuring wordt nauwkeurig uitgevoerd en reparaties of het vervangen van onderdelen worden eerst met je besproken. Wij weten dat stilstand een kostenpost is, om deze reden is een oplegger of aanhanger reparatie snel gerealiseerd. Ook het onderhoud aan je vrachtwagen in Breda wordt in een kort tijdsbestek uitgevoerd.Volledig dienstenpakketDe servicewerkplaats in Breda is zo ingericht dat het onderhoud en reparatie van een oplegger of aanhangwagen aan de TIP kwaliteitseisen voldoet. Daarbij biedt de truckservice de mogelijkheid om de vrachtwagen tegelijkertijd te voorzien van goed onderhoud. Met jarenl

Truck Service Breda verzorgt als franchiser van TIP vakkundig trailer en vrachtwagen onderhoud in Brabant. De samenwerking blijkt uitermate succesvol en in de omgeving Breda hebben wij een goede reputatie opgebouwd op het gebied van trailer onderhoud, reparatie en keuring. Met jarenlange ervaring zorgen wij dat je een hoge inzetbaarheid kan aanhouden. Daarbij staan wij 24 uur per dag zeven dagen per week voor je klaar bij noodgevallen. Naast truckservice en trailerservice biedt TIP Breda diverse lease mogelijkheden aan.

Truckservice en traileronderhoud door TIP Breda, Brabant
TIP biedt door heel Nederland onderhoud, reparatie en keuringen aan op het gebied van trailers en aanhangwagens. In Breda is het ook mogelijk om vrachtwagen onderhoud te plegen door de samenwerking met Trailerservice Breda. Daarbij bieden wij veel faciliteiten in Breda zoals de LPK en APK keuring. Een trailerkeuring wordt nauwkeurig uitgevoerd en reparaties of het vervangen van onderdelen worden eerst met je besproken. Wij weten dat stilstand een kostenpost is, om deze reden is een oplegger of aanhanger reparatie snel gerealiseerd. Ook het onderhoud aan je vrachtwagen in Breda wordt in een kort tijdsbestek uitgevoerd.

Volledig dienstenpakket
De servicewerkplaats in Breda is zo ingericht dat het onderhoud en reparatie van een oplegger of aanhangwagen aan de TIP kwaliteitseisen voldoet. Daarbij biedt de truckservice de mogelijkheid om de vrachtwagen tegelijkertijd te voorzien van goed onderhoud. Met jarenlange ervaring en kennis van de laatste ontwikkelingen zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat. Door goed onderhoud komt jouw aanhanger, oplegger of trailer door de APK keuring zonder reparaties. Daarbij is het in onze vestiging mogelijk de laadklep van een LPK keuring te voorzien. Wij bieden het totaalpakket aan service en helpen je binnen zeer korte tijd op weg!

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 • APK
 • LPK
 • Onderhoud aan trailer of aanhanger
 • Reparatie aan oplegger of aanhanger
 • Schadeherstel
 • ABS-EBS uitlezen, parametreren
 • Joloda laad- en lossystemen
 • Huif reparatie
 • Contract banden
 • Contract onderhoud

Adres

Tuinzigtlaan 22B
Truck Service Breda
Breda, 4814 JE
Nederland

Routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0)76 522 4031

Openingstijden

Maandag

07:30 - 17:30

Dinsdag

07:30 - 17:30

Woensdag

07:30 - 17:30

Donderdag

07:30 - 17:30

Vrijdag

07:30 - 17:30