TIP Nieuwegein

In onze werkplaats in Nieuwegein kun je met al je trailers terecht voor onderhoud en reparaties.

Wil je graag langskomen voor traileronderhoud of -reparatie bij TIP Nieuwegein? Plan dan direct online een afspraak in.

 • Laadklep
 • Banden
 • APK
 • Trailer reparatie/onderhoud
TIP biedt een complete trailerservice aan in Nieuwegein, waar je terecht kunt voor onder andere trailer en aanhanger onderhoud, (LPK) keuring en reparatie. Of je nu een oplegger of trailer wilt laten repareren of onderhouden, elk getrokken voertuig van elk merk kunnen wij voor je onder handen nemen in onze TIP werkplaats in Nieuwegein. Onze trailerservice bieden wij ook op maat aan. Wij stemmen onze diensten graag af op jouw behoeften. Je wilt immers niet te veel betalen en onnodige kosten op de hals halen. Bij een onderhoudsbeurt zullen wij bekijken wat de eventuele gebreken zijn. Vervolgens maken wij deze inzichtelijk voor je in een offerte. Pas als je akkoord bent, gaan wij over tot de reparatie van de trailer of oplegger. Komt het niet uit om naar onze werkplaats in Nieuwegein te komen, dan komen onze monteurs graag naar je toe met een van onze mobiele werkplaatsen. Hiermee voeren onze monteurs trailer onderhoudswerkzaamheden uit op iedere gewenste locatie. Als je pech hebt onderweg, kun je ook gebruik maken van onze 24-uurs service.Trailerservice Nieuwegein: keuring, reparatie, onderhoud trailerDe trailerservice van onze vestiging in Nieuwegein omvat vele diensten, waaronder een LPK keuring, reparatie en onderhoud van een trailer of aanhanger. Ook voor de reparatie of keuring van een oplegger kun je in deze vestiging terecht. Een kleine greep uit ons serviceaanbod:APK keuring trailerLPK keuringOnderhoud aan trailersReparatie van trailersSchadeherstelABS

TIP biedt een complete trailerservice aan in Nieuwegein, waar je terecht kunt voor onder andere trailer en aanhanger onderhoud, (LPK) keuring en reparatie. Of je nu een oplegger of trailer wilt laten repareren of onderhouden, elk getrokken voertuig van elk merk kunnen wij voor je onder handen nemen in onze TIP werkplaats in Nieuwegein. Onze trailerservice bieden wij ook op maat aan. Wij stemmen onze diensten graag af op jouw behoeften. Je wilt immers niet te veel betalen en onnodige kosten op de hals halen. Bij een onderhoudsbeurt zullen wij bekijken wat de eventuele gebreken zijn. Vervolgens maken wij deze inzichtelijk voor je in een offerte. Pas als je akkoord bent, gaan wij over tot de reparatie van de trailer of oplegger. Komt het niet uit om naar onze werkplaats in Nieuwegein te komen, dan komen onze monteurs graag naar je toe met een van onze mobiele werkplaatsen. Hiermee voeren onze monteurs trailer onderhoudswerkzaamheden uit op iedere gewenste locatie. Als je pech hebt onderweg, kun je ook gebruik maken van onze 24-uurs service.

Trailerservice Nieuwegein: keuring, reparatie, onderhoud trailer

De trailerservice van onze vestiging in Nieuwegein omvat vele diensten, waaronder een LPK keuring, reparatie en onderhoud van een trailer of aanhanger. Ook voor de reparatie of keuring van een oplegger kun je in deze vestiging terecht. Een kleine greep uit ons serviceaanbod:

 • APK keuring trailer
 • LPK keuring
 • Onderhoud aan trailers
 • Reparatie van trailers
 • Schadeherstel
 • ABS/EBS uitlezen en parametreren
 • Joloda laad- en lossystemen
 • Huif reparatie
 • Contract banden
 • Contract onderhoud

TIP Nieuwegein is erkend door de RDW, waardoor we een APK keuring kunnen uitvoeren voor elke trailer. Ben je niet in de gelegenheid om je trailer of aanhanger voor een reparatie, (LPK) keuring of onderhoud naar Nieuwegein te brengen? Dan kun je ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Als je op zoek bent naar traileronderhoud in Nieuwegein of een werkplaats om je trailer in Nieuwegein te repareren of te keuren, dan kan de TIP Nieuwegein werkplaats je helpen. Plan online een afspraak in of bel ons direct en wij helpen je met al je trailerreparatie- en onderhoudsverzoeken in Nieuwegein.

Toscon Nieuwegein

Adres

Ravelijndok 2A
Nieuwegein, 3439 JH
Nederland

Routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0)30 700 2250

Openingstijden

Maandag

07:30 - 16:30

Dinsdag

07:30 - 16:30

Woensdag

07:30 - 16:30

Donderdag

07:30 - 16:30

Vrijdag

07:30 - 16:30

Toscon Nieuwegein