TIP Trailer & Truck Parts

Bij TIP Trailer & Truck Parts in Wijchen beschikken we over een grote voorraad met truck- en traileronderdelen.

Bestel direct je truck- en traileronderdelen via onderstaand formulier.

  • Onderdelen
TIP Trailer & Truck Parts beschikt over een uitgebreid onderdelenmagazijn met een breed aanbod op het gebied van truck -en traileronderdelen. De meest gangbare slijtage- en carrosserie-onderdelen worden uit voorraad geleverd. Snelheid is dus gegarandeerd. Wij werken alleen met originele trailer- en truckonderdelen, zo kunnen wij je verzekeren van de beste kwaliteit. We hebben verschillende merken traileronderdelen in ons assortiment zoals: Schmitz, Krone, Pacton, Floor, Nooteboom, Kennis, WABCO en SAF. Daarnaast zijn wij officieel importeur en verkooppunt van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je trailer, een luchtbalg, koppeldeel of accu, bij ons ben je aan het juiste adres.Door ons grote assortiment kunnen wij een snelle levering garanderen.

TIP Trailer & Truck Parts beschikt over een uitgebreid onderdelenmagazijn met een breed aanbod op het gebied van truck -en traileronderdelen. De meest gangbare slijtage- en carrosserie-onderdelen worden uit voorraad geleverd. Snelheid is dus gegarandeerd. 

Wij werken alleen met originele trailer- en truckonderdelen, zo kunnen wij je verzekeren van de beste kwaliteit. We hebben verschillende merken traileronderdelen in ons assortiment zoals: Schmitz, Krone, Pacton, Floor, Nooteboom, Kennis, WABCO en SAF. Daarnaast zijn wij officieel importeur en verkooppunt van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je trailer, een luchtbalg, koppeldeel of accu, bij ons ben je aan het juiste adres.

Door ons grote assortiment kunnen wij een snelle levering garanderen.

Gebouw TIP Trailer & Truck Parts

Adres

Bijsterhuizen 2101
Wijchen, 6604 LE
Nederland

Routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 24 64 86 080

Openingstijden

Maandag

08:00 - 17:00

Dinsdag

08:00 - 17:00

Woensdag

08:00 - 17:00

Donderdag

08:00 - 17:00

Vrijdag

08:00 - 17:00

Gebouw TIP Trailer & Truck Parts