TIP Rotterdam Waalhaven

Op onze locatie in Rotterdam Waalhaven beschikken we over een verhuurlocatie en een werkplaats.

Heb je interesse in het huren of leasen van een trailer? Of wil je gebruik maken van onze onderhouds- en reparatiediensten in Rotterdam Waalhaven? Vul dan een van onderstaande formulieren in.

 • Laadklep
 • Banden
 • APK
 • Mobiele werkplaats
 • Trailer renovatie
 • Trailer reparatie/onderhoud
 • Trailer lease/verhuur
Bij TIP Rotterdam Waalhaven hebben wij een ruim aanbod aan trailers beschikbaar voor de verhuur. Denk hierbij aan diverse huurtrailers zoals containerchassis, schuifzeiltrailers, koeltrailers, boxtrailers, tankopleggers en nog veel meer. Al deze trailers zijn per direct beschikbaar voor zowel de korte als de lange termijn verhuur. Traileronderhoud- en reparatie bij TIP Rotterdam WaalhavenNaast het huren van trailers, kun je bij TIP Rotterdam Waalhaven ook terecht voor onderhoud en reparaties voor je trailers. Je kunt bij TIP Waalhaven niet alleen terecht met gehuurde of gelease trailers, maar we onderhouden en repareren ook je eigen trailervloot.In Nederland is de APK keuring een verplicht onderdeel voor alle voertuigen. Het biedt je daarnaast een garantie dat je zo veilig mogelijk op pad gaat. Bij TIP Rotterdam Waalhaven verzorgen wij secure APK keuringen voor je trailers, zodat je aan de vastgestelde eisen voldoet als trailer eigenaar. Ook voor een LPK keuring voor je trailer met laadklep kun je bij onze werkplaats TIP Waalhaven terecht.Door een gedegen trailer onderhoud is een reparatie aan jouw oplegger of aanhanger niet snel nodig. Wij zorgen dat je gebruik kunt blijven maken van je volledige vloot. Onze ervaren monteurs werken snel en nauwkeurig zodat je snel weer op weg bent. Natuurlijk wil je reparaties zoveel mogelijk voorkomen. In Rotterdam Waalhaven zorgen wij voor goed onderhoud aan jouw trailer park. Mocht het onverwacht toch voorkomen dat je onderweg me

Bij TIP Rotterdam Waalhaven hebben wij een ruim aanbod aan trailers beschikbaar voor de verhuur. Denk hierbij aan diverse huurtrailers zoals containerchassis, schuifzeiltrailers, koeltrailers, boxtrailers, tankopleggers en nog veel meer. Al deze trailers zijn per direct beschikbaar voor zowel de korte als de lange termijn verhuur. 

Traileronderhoud- en reparatie bij TIP Rotterdam Waalhaven

Naast het huren van trailers, kun je bij TIP Rotterdam Waalhaven ook terecht voor onderhoud en reparaties voor je trailers. Je kunt bij TIP Waalhaven niet alleen terecht met gehuurde of gelease trailers, maar we onderhouden en repareren ook je eigen trailervloot.

In Nederland is de APK keuring een verplicht onderdeel voor alle voertuigen. Het biedt je daarnaast een garantie dat je zo veilig mogelijk op pad gaat. Bij TIP Rotterdam Waalhaven verzorgen wij secure APK keuringen voor je trailers, zodat je aan de vastgestelde eisen voldoet als trailer eigenaar. Ook voor een LPK keuring voor je trailer met laadklep kun je bij onze werkplaats TIP Waalhaven terecht.

Door een gedegen trailer onderhoud is een reparatie aan jouw oplegger of aanhanger niet snel nodig. Wij zorgen dat je gebruik kunt blijven maken van je volledige vloot. Onze ervaren monteurs werken snel en nauwkeurig zodat je snel weer op weg bent. Natuurlijk wil je reparaties zoveel mogelijk voorkomen. In Rotterdam Waalhaven zorgen wij voor goed onderhoud aan jouw trailer park. Mocht het onverwacht toch voorkomen dat je onderweg met pech komt te staan, dan zijn wij snel ter plaatse. Je belt dan naar het noodnummer dat 24 uur per dag en zeven dag per week bereikbaar is.

Maar gebruik van een uitgebreide trailerservice in Rotterdam Waalhaven

TIP wil graag haar logistieke partners ontzorgen door een zeer uitgebreide trailerservice aan te bieden waarbij je terecht kan voor trailer onderhoud, keuring en reparatie in Rotterdam Waalhaven. Wij hebben een mobiele werkplaats die naar iedere gewenste locatie van de klant kan komen. In Nederland, Duitsland en België komen wij op afspraak naar je toe. Daarbij is het ook mogelijk om in de vaste werkplaats gebruik te maken van de mogelijkheden. In de vestiging in Rotterdam Waalhaven bieden wij de volgende faciliteiten:

 • APK
 • LPK
 • Trailer onderhoud
 • Oplegger en aanhanger reparatie
 • Schadeherstel
 • ABS-EBS uitlezen, parametreren
 • Joloda laad- en lossystemen
 • Huif reparatie
 • Renovatieprojecten
 • Contract banden
 • Contract onderhoud

Adres

Albert Plesmanweg 199
Rotterdam Waalhaven, 3088 GC
Nederland

Routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0)10 429 76 33

24-uurs nummer

+31 (0)6 53 13 13 31

Openingstijden

Maandag

07:00 - 18:00

Dinsdag

07:00 - 18:00

Woensdag

07:00 - 18:00

Donderdag

07:00 - 18:00

Vrijdag

07:00 - 18:00