Regio Enschede

'Onze vestiging is gelegen vlak naast de snelweg, midden in het Transportcentrum.'

Sinds 1997 is TIP Enschede een belangrijke vestiging voor TIP, waar in 2005 een uitbreiding van het pand heeft plaatsgevonden en in 2019 een facelift. Ons ervaren team met veel kennis, is subliem op elkaar ingespeeld en heeft een grote kennis op het gebied van het bedienen van relaties in de retailsector.

Door de grote vloot zijn er altijd verschillende typen trailers beschikbaar voor zowel de verhuur als lease. Denk hierbij aan schuifzeiltrailers, koeltrailers, kastentrailers en containerchassis. Daarnaast hebben we regelmatig gespecialiseerde trailers beschikbaar. Ook hebben we diverse trailers op voorraad voor de verkoop. Benieuwd of we iets hebben voor jou? Neem contact met ons op, of kom een kopje koffie bij ons drinken. 

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Koel-; schuif; kastentrailers & containerchassis
  • Subdepots in Rijssen & Gieten
  • Trailers voor huur; lease en verkoop

Verhuur

Neem voor de verhuur contact op met:

Genevieve Nijland TIP Enschede

Géneviève Nijland
Sales Manager
E: genevieve.nijland@tipeurope.com
T: +31 (0) 53 432 01 58

 

Rob Beuting TIP Enschede

Rob Beuting 
Rental Manager
E: rob.beuting@tipeurope.com
T: +31 (0) 53 482 22 70

 

Rick ter Weele TIP Enschede

Rick ter Weele 
Regio Manager
E: rick.terweele@tipeurope.com
T: +31 (0) 53 432 01 58

Onderhoud en reparatie

Neem voor vragen over onderhoud en reparatie contact op met:

Melvin ter Wee TIP Enschede

Melvin ter Wee  
M&R Coördinator
E: melvin.terwee@tipeurope.com 
T: +31 (0) 53 482 22 78

Locatie

Adres:
Transportcentrum 28
7457 RX Enschede
T: +31 (0)53 432 01 58

Openingstijden:
Maandag: 08.00-17.00
Dinsdag: 08.00-17.00
Woensdag: 08.00-17.00
Donderdag: 08.00-17.00
Vrijdag: 08.00-17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

 

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulk goederen te vervoeren. Variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen. Variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.

Opslag trailers

Met het huren van opslag trailers kun je snel extra opslagruimte creëren. Kies onder andere uit schuifzeil-, koel- of box trailers.