Regio Rotterdam

"In de regio Rotterdam beschikken we in zowel de Botlek als de Waalhaven over een verhuurlocatie met werkplaats."

Strategische plekken

Op twee strategische plekken in Rotterdam, Botlek en Waalhaven, liggen verhuurlocaties met een eigen werkplaats. Hiermee verzorgen we voor onze klanten een one-stop-shop. Beide locaties beschikken over een grote vloot met trailers die direct beschikbaar zijn voor de huur en lease.

Kaart Rotterdam TIP vestigingen Botlek en Waalhaven

Trailer huren

Bij zowel de locatie in Botlek als Waalhaven kun je terecht voor het huren voor verschillende type trailers. Al onze trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur.
Bij de Botlek beschikken we over alle soorten trailers, ook hebben we hier experts zitten op het gebied van tankopleggers. 
TIP Waalhaven is gespecialiseerd in diverse soorten chassis. Daarnaast beschikken zij ook over een vloot met de meest voorkomende type trailers.

Werkplaatsen

Beide vestigingen in Rotterdam beschikken over een eigen Toscon werkplaats. Hier kun je terecht voor al het onderhoud en reparaties aan je trailers. Ook met eigen trailers kun je hier terecht. De werkplaatsen zijn uitgerust om diverse werkzaamheden uit te voeren, zoals APK-keuringen, stralen en spuiten, renovaties, onderhoud aan rollenbanen en jolodavloeren en nog veel meer. 

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Vestigingen in Botlek en Waalhaven
  • Werkplaats en verhuurlocatie
  • Ruime openingstijden

Mammoet Ferry Transport bestelt 90 nieuwe Krone Huckepack Schuifzeilers bij TIP

“Met deze trailers gaat Mammoet Ferry Transport een nieuw segment bedienen en om dit te doen zijn de trailers voorzien van een hefdak. Bovendien zijn de trailers compleet in de huisstijl van Mammoet Ferry Transport uitgevoerd”, zegt Daniel Morsink, Area salesmanager bij TIP. De keuze om deze trailers te bestellen bij TIP was een logische vertelt Krijn Torreman, Eigenaar van Mammoet Ferry Transport. “De relatie met TIP is altijd goed geweest. Mammoet Ferry Transport doet al zaken met TIP sinds 1997 en dit is niet zomaar. Ik zie TIP als een partij die van alle markten thuis is en ons ontzorgt volgens ‘het one-stop-shop’ principe”. De eerste trailers zijn ondertussen uitgeleverd, de komende maanden volgt de rest. Wij bedanken Mammoet Ferry Transport wederom voor het vertrouwen en wensen ze vele veilige kilometers!

Team Botlek

Algemeen telefoonnummer Botlek:
+31 (0)10 288 6060

Daniel Morsink
Sales Manager
Tel: +31 6 11 64 0723
Mail: daniel.morsink@tipeurope.com

Matthijs van der Velden
Inside Sales
Tel: +31 10 288 6066
Mail: Matthijs.vanderVelden@tipeurope.com

Mike Belder
Workshop Manager
Tel: +31 6 55 40 9892
Mail: m.belder@Toscon.com

Johan Peijnenburg
Regiomanager
Tel: +31 6 15 08 1962
Mail: Johan.Peijnenburg@tipeurope.com

(Na openingstijden worden de telefoonnummers automatisch doorgeschakeld naar het noodnummer)

 

Team


v.l.n.r.: ... (functie), ... (functie) enz.

Locatie Botlek

Adres:
Nieuwesluisweg 120
3197 KV Rotterdam

Openinstijden ma t/m vr:
Huren van trailer: 07.00 -19.00 uur
Onderhoud en Reparatie: 07.00 -19.00 uur

Team Waalhaven

Algemeen telefoonnummer Waalhaven:
+31 (010) 4297633

Stefan Hitzerd
Sales Manager
Tel: +31 6 15 20 5941
Mail: stefan.hitzerd@tipeurope.com

Izabela Besems
Inside Sales
Tel: +31 10 42 97 633
Mail: izabela.besems@tipeurope.com

Theo van Giesen
Workshop Manager
Tel: +31 10 42 97 633
Mail: theo.van.giesen@tipeurope.com

Arjan Versloot
Regiomanager
Tel: +31 6 46 64 8685
Mail: arjan.versloot@tipeurope.com

(Na openingstijden worden de telefoonnummers automatisch doorgeschakeld naar het noodnummer)

 

Team


v.l.n.r.: ... (functie), ... (functie) 

Locatie Waalhaven

Adres:
Albert Plesmanweg 199
3088 CG Rotterdam

Openinstijden ma t/m vr:
Huren van trailer: 05.00 – 20.00 uur
Onderhoud en Reparatie: 07.00 -19.00 uur

 

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulk goederen te vervoeren. Variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen. Variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.

Opslag trailers

Met het huren van opslag trailers kun je snel extra opslagruimte creëren. Kies onder andere uit schuifzeil-, koel- of box trailers.