Regio Venlo

"Vestiging gelegen naast de A73, met een grote vloot voor de verhuur, lease en verkoop."

Regio Venlo is sinds de jaren '70 erg belangrijk voor TIP in de Benelux. Een groot deel van de Benelux-vloot staat op deze vestiging. De locatie, in Grubbenvorst, ligt direct aan de A73. Je kunt hier terecht voor de verhuur, lease en verkoop van trailers. Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij twee werkplaatsen die op steenworp afstand liggen van de verhuurvestiging.

Door de grote vloot zijn er altijd verschillende typen trailers beschikbaar voor zowel de verhuur als lease. Denk hierbij aan schuifzeiltrailers, koeltrailers, kastentrailers en containerchassis. Daarnaast hebben we regelmatig gespecialiseerde trailers beschikbaar. Ook hebben we diverse trailers op voorraad voor de verkoop. Benieuwd of we iets hebben voor jou? Neem contact met ons op, of kom een kopje koffie bij ons drinken. 

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Gelegen naast de A73
  • Grote vloot met 4.000 trailers
  • Trailers voor huur; lease en verkoop

TIP levert 55 containerchassis en 60 kastentrailers aan vidaXL

VidaXl neemt 55 nieuwe containerchassis en 60 nieuwe kastentrailers van TIP Trailer Services in gebruik. De online retailer is bezig met een enorme groei, waardoor ook de trailervloot uitgebreid dient te worden.

TIP wedstrijdsponsor VVV Venlo

Op zaterdag 19 oktober was TIP wedstrijdsponsor bij VVV Venlo - Vitesse. Ondanks de zure nederlaag hebben wij samen met onze relaties lucien diddens van Rhenus Road Venlo en Mark Engels van VidaXL een zeer geslaagde avond mogen beleven!

TIP levert 20 nieuwe schuifzeilen aan VidaXL

Bij VidaXL Venlo wordt de vloot uitgebreid met 20 schuifzeiltrailers voorzien van zeilen met hun eigen reclame, telematica en anti-slash zeilen. Wij zijn trots om dit mooie bedrijf tot onze klanten te mogen rekenen! Graag willen we vidaXL wederom bedanken voor het vertrouwen en natuurlijk wensen we ze vele veilige kilometers!

Rhenus neemt 6 nieuwe schuifzeilen in ontvangst

Rhenus Logistics B.V. Venlo heeft 6 nieuwe Krone Schuifzeiltrailers in ontvangst genomen. De nieuwe trailers zijn uitgevoerd met zijborden voor extra veiligheid en duurzaamheid, zaken die Rhenus hoog in het vaandel heeft staan. Lucien Diddens van Rhenus vertelt: "Wij hebben wederom gekozen voor een samenwerking met TIP vanwege het persoonlijk contact en de goede service die gegeven wordt. TIP is flexibel en denkt echt met je mee!"

TIP steunt VVV Venlo

Sinds seizoen 2018-2019 is TIP Venlo trotse sponsor van VVV Venlo. De voetbalclub wordt niet alleen gesponsord in het stadion, maar ook op de weg. Er rijden namelijk een aantal koeltrailers rond met een speciale VVV-belettering. Deze trailers maken deel uit van de verhuurvloot en kunnen bij ons gehuurd worden.

Verhuur

Neem voor de verhuur contact op met:

Josh Titulaer - Area Sales Manager:
T: 077 382 65 65
E: josh.titulaer@tipeurope.com

Maurice Roulaux - Rental Manager:
T: 077 382 65 65
E: maurice.roulaux@tipeurope.com

Onderhoud en reparatie

Neem voor vragen over onderhoud en reparatie contact op met:

Henny Bosch:
T: 077 382 65 65
E: henny.bosch@tipeurope.com

Locatie

Adres:
Horsterweg 72
5971 NG Grubbenvorst
Tel: +31 (0)77 382 65 65

Openingstijden:
Maandag: 08.00-17.30
Dinsdag: 08.00-17.30
Woensdag: 08.00-17.30
Donderdag: 08.00-17.30
Vrijdag: 08.00-17.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulk goederen te vervoeren. Variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen. Variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.

Opslag trailers

Met het huren van opslag trailers kun je snel extra opslagruimte creëren. Kies onder andere uit schuifzeil-, koel- of box trailers.