TIP Venlo Workshop

Bij TIP Venlo workshop kun je terecht voor onderhoud en reparaties aan al je trailers. We zijn bovendien gespecialiseerd in het stralen en spuiten van trailers.

Wil je graag langskomen voor een van onze onderhouds- en reparatiediensten bij TIP Venlo Workshop? Plan dan direct online een afspraak in.

  • Schilderwerk
  • APK
  • Mobiele werkplaats
  • Trailer reparatie/onderhoud
Bij TIP Venlo Workshop kun je terecht voor al je traileronderhoud en reparaties. Samen met de andere TIP werkplaats in Venlo, op loopafstand, kunnen we onze klanten alle services bieden die ze nodig hebben op het gebied van trailers.De werkplaats TIP Venlo Workshop is gespecialiseerd in schadeherstel van trailers en heeft de mogelijkheid om trailers opnieuw te spuiten. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring met het opknappen van schades aan je trailer. Zij staan voor je klaar om schades op een vakkundige manier op te lossen, zo verlaat je trailer weer als nieuw onze werkplaats.Daarnaast hebben wij ook monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in koeleronderhoud. Natuurlijk kun je ook voor standaard traileronderhoud en reparaties zoals een APK-keuring voor je trailer terecht bij onze werkplaats in Venlo.Wil je gebruik maken van onze traileronderhouds- of reparatiediensten? Plan dan eenvoudig online een afspraak in. 

Bij TIP Venlo Workshop kun je terecht voor al je traileronderhoud en reparaties. Samen met de andere TIP werkplaats in Venlo, op loopafstand, kunnen we onze klanten alle services bieden die ze nodig hebben op het gebied van trailers.

De werkplaats TIP Venlo Workshop is gespecialiseerd in schadeherstel van trailers en heeft de mogelijkheid om trailers opnieuw te spuiten. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring met het opknappen van schades aan je trailer. Zij staan voor je klaar om schades op een vakkundige manier op te lossen, zo verlaat je trailer weer als nieuw onze werkplaats.

Daarnaast hebben wij ook monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in koeleronderhoud. Natuurlijk kun je ook voor standaard traileronderhoud en reparaties zoals een APK-keuring voor je trailer terecht bij onze werkplaats in Venlo.

Wil je gebruik maken van onze traileronderhouds- of reparatiediensten? Plan dan eenvoudig online een afspraak in. 

Adres

Samuel Morsestraat 11
Venlo, 5928 LZ
Nederland

Routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0) 77 396 14 40

Openingstijden

Maandag

08:00 - 17:00

Dinsdag

08:00 - 17:00

Woensdag

08:00 - 17:00

Donderdag

08:00 - 17:00

Vrijdag

08:00 - 17:00