Meer trailer verhuur door groei online shopping.

Meer trailer verhuur door groei online shopping.

Trailer verhuur is het slimste zoekwoord in Google als u snel een extra trailer of oplegger nodig heeft. In het geval van een extra transport opdracht of als een trailer tijdelijk in onderhoud of revisie gaat, is trailer verhuur altijd de beste oplossing.

Het huren van een trailer of oplegger is ook snel en kosteneffectief. Zeker als u zaken doet met een gespecialiseerd trailer verhuur bedrijf als TIP Trailer Services. Zit u eenmaal in ons systeem en bent u vaste klant, dan volstaat een telefoontje, een mailtje of een Whatsappje naar uw vaste account manager om de gewenste trailer huur in gang te zetten. Met meer dan zestig verhuur locaties in Europa waar u trailers kunt ophalen of terugbrengen, is er altijd wel een trailer depot bij u in de buurt.

 

Trailer verhuur markt verandert

Net zoals Apple de muziek industrie veranderde, booking.com de reiswereld op zijn kop zetten en Amazon de boekhandels wakker schudde, is nu ook de trailer verhuur markt aan het veranderen. En ook dat is een ontwikkeling die is ingezet door het internet.

De verkoop van goederen via online winkels groeit razendsnel en zo ook de wensen van de online consument. De belofte ‘Vandaag besteld, vandaag in huis’ lijkt nog een logistieke brug te ver, maar ‘morgen in huis’, dat moet iedere online shop tegenwoordig kunnen waarmaken. En doordat steeds meer mensen gebruik maken van online shopping, heeft dit grote gevolgen voor de logistieke uitvoering. En trailer verhuur in het bijzonder.

 

bol.com 1 miljoen klanten per dag

Het online warenhuis bol.com heeft negen miljoen artikelen in het assortiment en is erg populair bij het Nederlandse en Vlaamse publiek. Dagelijks shoppen meer dan 1 miljoen mensen bij bol.com. Daniel Ropers, algemeen directeur bij bol.com: “Om de service aan onze klanten te waarborgen en de groei te kunnen beheersen, investeren we fors in innovatie. Het is mede dankzij onze snelle levering dat klanten blijven terugkomen en kopen. Ons laatste succes is ‘Pick up today’. Een artikel dat u voor de middag heeft besteld, kunt u dezelfde dag nog ophalen bij een Albert Heijn supermarkt bij u in de buurt.” In 2017 opent bol.com een nieuwe voorraad en distributiehal in Waalwijk, met extra werkgelegenheid voor meer dan duizend mensen in de regio. En natuurlijk veel orders te vervoeren voor de transporteurs.

 

Zalando altijd onderweg

Een andere online shop met stijgende omzetcijfers en ambitie is Zalando. Marktleider in mode voor vrouwen, mannen en kinderen. Zalando heeft maandelijks meer dan 160 miljoen bezoekers die een keuze maken uit het uitgebreide aanbod van kleding, schoenen en accessoires. Zalando biedt ook een uitstekende service met snelle gratis levering en gratis retournering als goederen niet bevallen. Kunt u zich voorstellen hoeveel extra transport dit genereert?

Het logistieke netwerk van Zalando bestaat uit drie distributie centra in Duitsland waarvanuit Europa wordt bediend. Trucks en volle trailers rijden af en aan met goederen voor consumenten in België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Zweden en Zwitserland.

 

Uw geheime wapen heet trailer verhuur

Online retail winkels, ook wel e-tailers genoemd zoals Bol.com en Zalando stimuleren met hun groei de transport industrie. De transport volumes groeien en daarmee ook de vraag naar meer trailers. Voor een trailer vloot beheerder betekent deze groeiende vraag naar snellere levering een extra druk naar flexibiliteit. Kunt u ‘nee’ verkopen of kijkt u verder, naar innovatieve oplossingen zoals trailer-pooling? De beste oplossing is een structurele vorm van trailer verhuur, snel inzetbaar voor de momenten dat u snel een extra trailer nodig heeft. Als u geen eindeloze vloot trailers beschikbaar heeft voor onverwachte extra opdrachten, dan is trailer verhuur uw geheime wapen.

 

Trailer verhuur is de oplossing

Alle schakels in de distributie keten moeten betrouwbaar zijn; dat geldt ook voor uw trailer. Als u meer werk krijgt door de groei van online winkels, hoe gaat u dan om met meer en tegelijkertijd constant wisselende aanvragen? De oplossing is om een extra trailer te huren. U kunt uw trailer vloot uitbreiden met onze vloot van 50.000 trailers. In perfecte staat en klaar om uw goederen van A naar B en door naar C te vervoeren.

Het organiseren van uw transport en logistiek is nog nooit zo makkelijk geweest met een zakenpartner als TIP Trailer Services. Wij helpen u met adequate trailer verhuur oplossingen en begeleiden de trailer onderweg met onze service.

Als u meer flexibiliteit zoekt en uw trailer vloot wilt uitbreiden, neem dan contact op met TIP voor een incidentele of structureel trailer verhuur aanbieding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *