Monteur onder trailer met steeksleutel

Wij zoeken monteurs

"Bij TIP zoeken we regelmatig nieuwe mensen met een passie voor techniek."

In onze TIP werkplaatsen zijn we regelmatig op zoek naar goede monteurs. Van APK keurmeesters en monteurs tot BBL leerlingen.

Bij TIP werk je in een informele sfeer met enthousiaste collega's. We bieden je een goede begeleiding, opleiding- en doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract. Heb je affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een uitdagende baan met goede opleiding- en doorgroeimogelijkheden? Dan is werken bij TIP misschien iets voor jou. Neem voor de actuele vacatures een kijkje op de vacaturepagina.

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Werkplaatsen door het hele land
  • Diverse technische vacatures
  • Doorgroeimogelijkheden binnen TIP

Vacatures

Bij TIP zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste monteurs voor in onze werkplaatsen. De openstaande vacatures zijn erg divers, van APK keurmeester en 1e trailermonteur tot BBL leerlingen. Kijk hier voor meer informatie voor BBL leerlingen en stagiaires. 

Ben je op zoek naar een baan als monteur, maar zit de geschikte vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op via: hrtip@tipeurope.com. Wie weet hebben we toch een passende functie voor je.

Bekijk vacatures

 

Over TIP

TIP is een leverancier van diverse diensten op het gebied van trailers. Variërend van trailerverhuur, -lease, onderhoud & reparatie en onderdelen. Al het onderhoud en alle reparaties voeren wij uit in onze eigen werkplaatsen. Hier staan onze monteurs klaar om zowel de eigen trailervloot als de vloten van onze klanten op de weg te houden. 

TIP is een internationale organisatie met vestigingen in heel Europa aan Canada. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten helpen om de best mogelijke oplossing te vinden voor elke vervoer gerelateerde behoefte die ze hebben.

Groei met ons mee

Onze medewerkers maken ons bedrijf tot een succes. We behandelen ze daarom altijd zoals we willen dat ze onze beste klanten behandelen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom bieden we iedereen coaching en opleidingsmogelijkheden.

"Het mooiste om bij TIP aan de slag te gaan vind ik dat, indien je er voor gaat, de mogelijkheden er zijn om door te groeien binnen het bedrijf. Dus zoek je een baan welke vol met uitdagingen zit en doorgroei mogelijkheden dan zit je bij een bedrijf als TIP op de juiste plek." - Theo van Giesen, Workshop Manager

TIP werkplaatsen

In Nederland beschikken wij over 12 werkplaatsen, verspreid door het hele land. Onze werkplaatsen zijn te vinden in: 

  • Amsterdam
  • Rotterdam Botlek
  • Rotterdam Waalhaven
  • Hoogvliet
  • Nieuwegein
  • Geldermalsen
  • Tilburg
  • Tiel
  • Breda
  • Zwolle
  • Ommen
  • Venlo

Bekijk al onze locaties

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Double deck trailer

Een double deck trailer is een trailer met een dubbele laadvloer, waardoor er meer laadvermogen ontstaat.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulk goederen te vervoeren. Variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen. Variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Opslag trailers

Met het huren van opslag trailers kun je snel extra opslagruimte creëren. Kies onder andere uit schuifzeil-, koel- of box trailers.