NABEK Wegtransporten breidt uit met vijf nieuwe schuifzeiltrailers

Afgelopen april heeft NABEK Wegtransporten in Alphen aan den Rijn, onderdeel van PAX Groep, de eerste van vijf nieuwe schuifzeiltrailers van TIP Trailer Services in gebruik genomen. De komende maanden volgen de andere vier. Met de nieuwe schuifzeiltrailers verstevigt NABEK haar positie als betrouwbare logistieke dienstverlener en breidt het haar trailervloot uit. De kwaliteit en service van TIP Trailer Services zijn voor NABEK reden om het jarenlange samenwerkingsverband met TIP voort te zetten.

 

In de eigen huisstijl

TIP levert de trailers in de huisstijl van PAX Groep en NABEK Wegtransporten. De eerste twee Pacton schuifzeilopleggers, voorzien van een Kooiaap-aansluiting, zijn uitgevoerd in de nieuwe PAX-kleuren. Het nieuwe en moderne design, met een knipoog naar het verleden, heeft onderweg al vele positieve reacties mogen ontvangen. De volgende drie opleggers krijgen de huisstijl van NABEK Wegtransporten.

 

Jarenlange partner

Voor NABEK was de keuze voor TIP een logische stap. Peter van der Laan, directeur NABEK Wegtransporten licht toe: “TIP is voor ons al jaren een betrouwbare partner. We werken op een plezierige en persoonlijke manier samen, zowel in goede als in slechte tijden. Kwaliteit en service staan altijd voorop, wij kunnen echt van ze op aan. Dit is voor ons de belangrijkste reden om voor dit soort grote deals telkens weer de samenwerking aan te gaan met TIP.”

Account Manager Rick Haverkamp sluit zich aan bij deze woorden. “Een prettige samenwerking op de lange termijn, daar doen we het voor bij TIP. Met onder andere vlootbeheer en het onderhoud van de opleggers ontzorgen we Peter en het hele team bij NABEK op alle mogelijke manieren. Zo ook als het gaat om het leveren van meer specialistische trailers zoals deze schuifzeilen. TIP breidt de verhuur en leasing van speciale trailers uit en deze opdracht past perfect in onze groeistrategie”.

  

Over PAX-NABEK Groep:

De NABEK Wegtransporten is actief als regisseur van goederenstromen. Van der Laan: “We ontwikkelden ons van bevrachter tot een betrouwbare Fourth Party Logistics dienstverlener, gefocust op duurzame en efficiënte transportoplossingen. Wij bieden de juiste oplossing voor ieder transport. Of het nu gaat om één zending of om regelmatige zendingen, één vrachtauto of om honderd. Wij zorgen dat de goederen snel, voordelig en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen.” NABEK is onderdeel van PAX Groep.

 

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie en bestaat uit verschillende specialisaties binnen de volgende disciplines: wegtransport, speciaal transport, project forwarding, CASTLE, industriële dienstverlening en logistieke engineering. www.pax.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *