Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

FTTP: Traileronderdelen altijd direct leverbaar

FTTP Truck & Trailer Parts is de onderdelenvestiging van TIP en Toscon. Vanuit onze locatie in Wijchen, levert FTTP niet alleen alle traileronderdelen aan de TIP en Toscon werkplaatsen, maar ook aan jou. Zo blijf jij in beweging.

Marco Jacobs, verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en distributie, legt uit: “Iedere TIP-werkplaats heeft zijn eigen voorraad traileronderdelen om op elk moment te gebruiken. Scant een TIP-monteur een onderdeel om te gebruiken, dan is dat gekoppeld aan ons centrale voorraadsysteem. Wij zorgen ervoor dat de basisvoorraad in de werkplaats weer wordt aangevuld door de bestelde onderdelen nog dezelfde dag te leveren. Dat doen we ook voor transportbedrijven met een eigen werkplaats en onderhoudsbedrijven.”

Uitgebreid assortiment

FTTP beschikt over een breed aanbod aan traileronderdelen. Variërend van remschijven, banden en wielen tot aanhangerkoppeldelen. Je kunt ook bij FTTP terecht voor een ruim assortiment aan truckonderdelen zoals verlichtingsonderdelen, spiegels en accu’s.

Merkonafhankelijk, snel en persoonlijk

FTTP is merkonafhankelijk en beschikt over een uitgebreide database met chassisnummers en technische gegevens. Dat garandeert dat we de meest uiteenlopende trailer(onder)delen kunnen leveren, een groot deel zelfs direct uit voorraad. Is een specifiek onderdeel niet op voorraad, dan zorgen we uiteraard voor een snelle levering. Vaak lukt het dan zelfs nog om binnen 24 uur te leveren. De dienstverlening van FTTP stopt niet bij de landsgrenzen, we versturen onderdelen naar bedrijven in binnen- en buitenland. Ben je in de buurt en zit je verlegen om traileronderdelen? Kom dan gerust langs in onze shop in Wijchen. In de shop, online of aan de telefoon, we helpen je graag met persoonlijk advies, zodat je altijd het onderdeel krijgt dat je nodig hebt.

Nieuwe locatie

De afgelopen jaren is FTTP flink gegroeid. Na 5 jaar werd het dan ook tijd om te verhuizen naar een grotere locatie. Op ons nieuwe adres, eveneens in Wijchen, zit alles onder één dak. Bovendien biedt het voldoende mogelijkheden om in de toekomst verder te groeien.

Kom je eens langs? De koffie staat klaar!

We zijn te vinden op het volgende adres:

FTTP Truck & Trailer Parts
Bijsterhuizen 2101
6604 LE, Wijchen

Benieuwd naar de verschillende traileronderdelen die FTTP kan leveren? Neem een kijkje op de website.

2020/08/31

Deel dit nieuwsartikel

      

"TIP bestormt de tankermarkt met LAG Trailers"

TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositi...

2020/09/10

"Diverse vloot voor al jouw wensen"

Wanneer je op de snelweg rijdt, dan zie je onze trailers vaak rijden. De iconische witte kastentrailers m...

2020/09/03

"Digitaal onderweg met TIP Insight"

In aanvulling op onze lease-, verhuur- en onderhoudsactiviteiten kondigen we met trots de komst van een n...

2020/07/01