Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Familiebedrijf Groeneveld Industriële Reiniging neemt eerste TIP Vacuüm Truck in gebruik

Groeneveld Industriële Reiniging heeft de eerste vacuüm truck van TIP Trailer Services in gebruik genomen. Groeneveld zal de unit voor de rest van het jaar inzetten. TIP heeft in het voorjaar de nieuwe vacuüm trucks toegevoegd aan de vloot.

Piet Groeneveld Jr, Operationeel Manager bij Groeneveld Industriële Reiniging vertelt: “De zuigwagen van TIP is een zeer nette en mooie zuigwagen die voor veel projecten ingezet kan worden.” Groeneveld is niet onbekend bij TIP. In de afgelopen jaren hebben ze regelmatig klussen uitgevoerd voor TIP Waalhaven. Voor de verhuur is Groeneveld wel nieuw bij TIP. “We hebben voor TIP gekozen omdat we snel met ze kunnen schakelen. We hebben tijdelijk uitbreiding van onze vloot nodig, dit hebben we gevonden bij TIP.” vult Groeneveld aan. Het bedrijf zal tot het eind van het jaar de unit inzetten in de vloot.

Vacuüm Trucks in Benelux

De units worden standaard aangeboden met onderhoud. Dit bestaat onder andere uit een tweejaarlijkse controle van de vacuüm- en hogedrukpompen volgens de richtlijnen van de producenten. Door de jaren heen heeft TIP in andere landen veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van dit specifieke materieel. TIP verhuurt sinds 1998 vacuüm trucks vanuit het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen jaren is de verhuur hiervan uitgebreid naar Duitsland en Frankrijk.

Volgens Arjan Versloot, Regio Manager voor TIP Rotterdam Waalhaven, is de toevoeging een logische stap in de uitbreiding van de TIP vloot: ‘We kijken continu naar mogelijkheden om de verhuurvloot uit te breiden. We merken dat er vanuit Nederland en België steeds meer vraag komt naar dit type materieel en TIP’s flexibele oplossingen. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om deze units aan ons assortiment toe te voegen. We zijn blij dat we de eerste vacuüm truck verhuurd hebben aan het mooie bedrijf Groeneveld.”

TIP voegt in de Benelux twee verschillende typen vacuüm trucks toe aan de vloot. De eerste units zijn voorzien van een Kaiser Moro-opbouw. De andere units worden uitgerust met een Kroll-opbouw. Beide typen beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Over Groeneveld Riooltechniek/ Industriële Reiniging.

Groeneveld Riooltechniek B.V. bestaat inmiddels bijna 40 jaar. Groeneveld B.V. is uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. Groeneveld staat voor meedenken op alle mogelijke manieren op het gebied van riooltechniek. Ze bieden diverse diensten op het gebied van Rioolontstopping, inspectie, reparatie en industriële reiniging.
https://www.riooltechniek.nl

Kijk voor meer informatie over de vacuüm trucks op https://www.tipeurope.nl/vacuum-trucks

2019/06/12

Deel dit nieuwsartikel

      

"TIP bestormt de tankermarkt met LAG Trailers"

TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositi...

2020/09/10

"Diverse vloot voor al jouw wensen"

Wanneer je op de snelweg rijdt, dan zie je onze trailers vaak rijden. De iconische witte kastentrailers m...

2020/09/03

"FTTP: Traileronderdelen altijd direct leverbaar"

FTTP Truck & Trailer Parts is de onderdelenvestiging van TIP en Toscon. Vanuit de locatie in Wijchen, lev...

2020/08/31