Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Onderhoudscontracten bij Toscon

Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij samen met onze Toscon werkplaatsen onderhoudscontracten voor alle soorten trailers. Met een vast bedrag per maand is er geen omkijken meer naar het onderhoud en voorkom je onverwachte kosten aan de vloot. Daarnaast zorgt onderhoud op contractbasis voor een maximale uptime.

Diverse soorten contracten

Ieder bedrijf heeft andere wensen ten aanzien van de reparaties en het onderhoud. Onze experts bekijken graag welk type onderhoud het beste bij het bedrijf en de trailervloot past. Er wordt onder andere gekeken naar het bouwjaar van de trailers en de gemaakte kilometers. Aan de hand hiervan wordt een onderhoudscontract opgesteld en zijn de kosten voor onderhoud eenvoudig inzichtelijk.

Door het onderhoud en de reparaties aan de vloot via een onderhoudscontract aan TIP over te laten, blijft bij jullie de focus op jullie kernactiviteiten. Alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, kunnen maandelijks of per kwartaal met een overzicht aangeleverd worden in.

Onderhoud

Met een onderhoudscontract kunnen de trailers bij de 14 Toscon werkplaatsen verspreid door het hele land terecht. De trailers worden door onze gespecialiseerde monteurs onderhouden, zij maken bij al het onderhoud en reparaties uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Deze onderdelen zijn in de meeste gevallen direct op voorraad en worden geleverd door het eigen onderdelenmagazijn FTTP.  

Met een onderhoudscontract staat ook direct ons grote netwerk aan werkplaatsen in heel Europa tot jullie beschikking. Zo is ook stilstand in het buitenland snel opgelost.

Meer weten?

Onze onderhoudsspecialisten bekijken graag samen de mogelijkheden die voor jullie vloot interessant is. Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op.

2020/05/22

Deel dit nieuwsartikel

      

"Tweede vacuüm truck voor Groeneveld Riooltechniek en Industriële..."

Vorige week heeft Familiebedrijf Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V. de tweede vacuü...

2020/11/19

"Trailertotaal: Mammoet Ferry Transport flexibeler met oplossingen ..."

Te lezen op Trailertotaal: Mammoet Ferry Transport heeft recent 60 nieuwe trailers toegevoegd aan de vloo...

2020/11/16

"TIP breidt vloot uit met LAG onderlossers"

TIP heeft haar huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type bulkwagen, LAG onderlossers. De onderlo...

2020/11/13