Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Ontmoet ons op Transport Compleet Gorinchem 2019

Van dinsdag 3 september tot en met donderdag 5 september staan TIP Trailer Services, Toscon en FTTP op de vakbeurs Transport Compleet Gorinchem. Deze beurs is de meest complete vakbeurs voor de transportbranche. Je kunt ons vinden op het buitenterrein. De beurs is elke dag geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Tijdens de beurs vertellen wij je graag alles over onze verschillende huur- en leasemogelijkheden. Bij TIP helpen we klanten al ruim 50 jaar met verschillende soorten huur- en leaseoplossingen. Deze bieden we aan voor zowel de korte als de lange termijn. Of je nu één trailer nodig hebt ter vervanging van je eigen trailer, of je wilt een paar opleggers leasen voor een langere periode, met onze uitgebreide vloot kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het huur- of leasecontract aan te vullen met diverse onderhouds- en reparatiediensten. Al deze diensten worden uitgevoerd in onze eigen TIP en Toscon werkplaatsen, verspreid door het hele land. Op deze manier zorgen wij voor flexibele oplossingen zodat je snel kunt schakelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Onze collega’s ontmoeten je graag op de beurs om onder het genot van een drankje te praten over de mogelijkheden die we jouw bedrijf kunnen bieden.

Wij nodigen je van harte uit op onze stand op het buitenterrein. Via deze link kun je je online gratis registreren voor kaarten.

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van Transport Compleet.

2019/08/20

Deel dit nieuwsartikel

      

"Gevolgen van de brexit voor de transportsector"

Op 1 februari 2020 werd de brexit een feit en is het Verenigd Koninkrijk uit de EU gestapt. Nu is een tra...

2020/02/27

"'Trailerverhuurder TIP na grote overnames naar een miljard omzet'"

Trailerverhuurder TIP heeft de afgelopen zeven jaar 37 overnames gedaan. Met zijn laatste twee aankopen k...

2020/02/27

"TIP levert 55 containerchassis en 60 kastentrailers aan vidaXL "

VidaXl neemt 55 nieuwe containerchassis en 60 nieuwe kastentrailers van TIP in gebruik. De online retaile...

2020/02/10