Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Ontmoet ons op Transport Compleet Gorinchem 2019

Van dinsdag 3 september tot en met donderdag 5 september staan TIP Trailer Services, Toscon en FTTP op de vakbeurs Transport Compleet Gorinchem. Deze beurs is de meest complete vakbeurs voor de transportbranche. Je kunt ons vinden op het buitenterrein. De beurs is elke dag geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Tijdens de beurs vertellen wij je graag alles over onze verschillende huur- en leasemogelijkheden. Bij TIP helpen we klanten al ruim 50 jaar met verschillende soorten huur- en leaseoplossingen. Deze bieden we aan voor zowel de korte als de lange termijn. Of je nu één trailer nodig hebt ter vervanging van je eigen trailer, of je wilt een paar opleggers leasen voor een langere periode, met onze uitgebreide vloot kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het huur- of leasecontract aan te vullen met diverse onderhouds- en reparatiediensten. Al deze diensten worden uitgevoerd in onze eigen TIP en Toscon werkplaatsen, verspreid door het hele land. Op deze manier zorgen wij voor flexibele oplossingen zodat je snel kunt schakelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Onze collega’s ontmoeten je graag op de beurs om onder het genot van een drankje te praten over de mogelijkheden die we jouw bedrijf kunnen bieden.

Wij nodigen je van harte uit op onze stand op het buitenterrein. Via deze link kun je je online gratis registreren voor kaarten.

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van Transport Compleet.

2019/08/20

Deel dit nieuwsartikel

      

"TIP Trailer Services benoemt Arjen Kraaij tot Deputy CEO "

TIP Trailer Services benoemt Arjen Kraaij tot Deputy CEO. Dit is het vervolg op de succesvolle overnames ...

2020/12/17

"Sale en leaseback: Kapitaal vrijmaken om te groeien"

Wij bieden de optie om je eigen materiaal aan ons te verkopen en direct weer terug te leasen. Deze servic...

2020/12/03

"Voorkom verrassingen met onze schadedekking"

Worden er in jouw organisatie veel schades gereden en kost het afhandelen van deze schades veel tijd? Wan...

2020/11/30