Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Onze werkplaatsen zijn open

Toscon Nieuwegein met TIP trailer

Voorzichtig wordt er een nieuw ritme opgepakt. De meeste bedrijven kunnen hun werkzaamheden, met de nodige aanpassingen, gelukkig weer hervatten. Onze werkplaatsen zijn de gehele periode opengebleven zodat wij de volledige vloot van onze klanten operationeel konden houden door middel van onderhoud, reparaties en keuringen. Ook de komende tijd blijven wij onverminderd open, al hebben ook wij te maken met de richtlijnen van het RIVM. 

De werkplaatsen zijn open

Het transport – en daarbij ook de werkplaatsen – werd aangemerkt als kritische beroepsgroep. Hierdoor bleven onze werkplaatsen de afgelopen weken open om de transportwereld te kunnen blijven ondersteunen op het gebied van onderhoud, reparaties en keuringen.

In onze werkplaatsen houden wij ons natuurlijk ook aan de richtlijnen van het RIVM. Naast deze reguliere maatregelen, hanteren wij in onze werkplaatsen de volgende aanvullende maatregel:

  • Chauffeurs blijven zoveel mogelijk in de cabine zitten. Indien dit niet mogelijk is in verband met onderhoud of reparatie aan de trailer, dan vragen wij om met niet meer dan 2 personen in de wachtruimte te verblijven.

Toscon Nieuwegein

Ook onze nieuwste werkplaats in Nieuwegein, op het bedrijventerrein Het Klooster, is open. Vanwege de grote variatie van klanten in de directe omgeving, voldoet de vestiging aan alle denkbare eisen. Lees hier meer over onze nieuwste werkplaats.

Trailers nakijken

Staan er op dit moment trailers stil omdat de werkzaamheden nog niet volledig hervat kunnen worden? Dan is dit een goed moment om de trailers in goede conditie te brengen. Kom langs in één van onze werkplaatsen. Via de website kan je snel en eenvoudig de openingstijden zien en een afspraak inplannen bij de vestigingen. 

Mobiele werkplaats

Onderhoud en reparaties aan trailers voeren wij in de gehele Benelux uit op 14 Toscon locaties. Niet alleen gehuurde of geleasede trailers kunnen hier terecht, ook aan trailers uit eigen vloot voeren wij onderhoud en reparaties uit. Komt het niet uit om naar de werkplaats te komen, dan komen onze monteurs – met de mobiele werkplaats – gewoon naar jullie toe!

2020/05/27

Deel dit nieuwsartikel

      

"TIP biedt klanten "Insight" met nieuwe reeks op telematica gebasee..."

TIP is trots de lancering aan te kondigen van hun nieuwe reeks, op telematica gebaseerde, digitale dienst...

2020/07/01

"TIP benoemt Hans van Lierop als nieuwe CFO"

TIP heeft Hans van Lierop aangesteld als Chief Financial Officer en lid van het senior leiderschapsteam. ...

2020/05/25

"Flexibele dienstverlening, juist nu"

Korte of lange termijn verhuur, lease met koopoptie of het verkopen van je gehele vloot aan TIP, waarbij ...

2020/05/25