Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

TIP benoemt Hans van Lierop als nieuwe CFO

Hans van Lierop - CFO TIP

TIP Trailer Services, een portefeuillebedrijf van I Squared Capital, heeft Hans van Lierop aangesteld als Chief Financial Officer en lid van het senior leiderschapsteam. Hans is maandag 18 mei 2020 begonnen als CFO voor TIP en is gevestigd op het hoofdkantoor van TIP in Amsterdam, Nederland.

"Ik kijk ernaar uit om bij het team van TIP te komen en de financiële organisatie te leiden en te werken aan het toekomstige succes.” vertelt Hans van Lierop.

Hans van Lierop heeft brede internationale ervaring uit verschillende industrieën in Europa en Afrika. Hij bekleedde financiële leidinggevende functies bij Diageo, Airtel en Massmart Walmart. In zijn meest recente functie was Hans Van Lierop CFO van Massmart Walmart, een Zuid-Afrikaanse retail- en groothandeldistributeur met een omzet van 7 miljard dollar. Als Group CFO leidde hij een financieel en onroerend goed team van 500 medewerkers in 4 divisies en meerdere landen in Afrika.

Bob Fast, President en CEO van TIP: “Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector, met 13 jaar als eindverantwoordelijke CFO. Hij heeft met succes complexe wereldwijde financiële organisaties geleid, gestuurd en getransformeerd. Zijn expertise op alle financiële gebieden en zijn leiderschapskwaliteiten zullen TIP helpen de doelstellingen voor 2020 te bereiken en ons toekomstige succes te sturen.”

Na de benoeming van Hans van Lierop verlaat interim-CFO Simon Glass eind mei TIP. Wij danken Simon voor zijn bijdrage in de afgelopen maanden.

Over TIP

TIP Trailer Services is gespecialiseerd in trailer lease, -verhuur, -onderhoud en -reparatie, evenals andere diensten met toegevoegde waarde voor transport- en logistieke klanten in heel Europa en Canada. Het bedrijf heeft een van de grootste en meest gevarieerde vloten voor verhuur en lease van trailers met meer dan 70.000 opleggers. TIP, met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft ruim 2.000 medewerkers in dienst en bedient haar klanten vanuit 98 locaties verspreid over 17 landen in Europa en Canada.

Contact

Kapil Sharma
Treasury and Investor Relations Director
T: +31 20 504 1677
M: +31 621 105358
E: kapil.sharma@tipeurope.com

Marc Aandeweg
VP Sales and Marketing
M: +31 613 114293
E: marc.aandeweg@tipeurope.com

2020/05/25

Deel dit nieuwsartikel

      

"TIP bestormt de tankermarkt met LAG Trailers"

TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositi...

2020/09/10

"Diverse vloot voor al jouw wensen"

Wanneer je op de snelweg rijdt, dan zie je onze trailers vaak rijden. De iconische witte kastentrailers m...

2020/09/03

"FTTP: Traileronderdelen altijd direct leverbaar"

FTTP Truck & Trailer Parts is de onderdelenvestiging van TIP en Toscon. Vanuit de locatie in Wijchen, lev...

2020/08/31