Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Digitaal onderweg met TIP Insight

In aanvulling op onze lease-, verhuur- en onderhoudsactiviteiten kondigen we met trots de komst van een nieuwe dienst aan: TIP Insight. Met behulp van deze telematica-oplossingen kun je nu niet alleen de locatie van je trailers beheren, je krijgt nu ook inzicht in de conditie van trailers en hun lading. De dienst verzamelt allerlei gegevens over de prestaties van de trailer, zoals de remprestaties, bandenspanning, temperatuurbewaking, deurbeveiliging en nog veel meer. Die gegevens worden vervolgens omgezet in heldere rapportages die transportbedrijven en logistieke dienstverleners helpen om slimmere keuzes te maken.

TIP Insight maakt gebruik van telematica-apparatuur die op de trailer wordt gemonteerd en aanvullende sensoren. Op het digitale, gebruiksvriendelijke platform, "FleetConnected’ komt vervolgens alle informatie samen. Zo worden locatie- en prestatiegegevens realtime beschikbaar en biedt het analytische tools voor het optimaliseren en beheren van de vloot. Functionaliteiten variëren van simpele ‘tracking and tracing’ met geofencing, tot prestatie-gerelateerde meldingen, zoals de prestaties van het remsysteem en het openen van de achterdeuren tot de bandendruk en de temperatuur van de koeleenheid. Met behulp van zelf aan te passen rapportages kunnen vlootbeheerders vervolgens hun inzichten delen.

TIP Insight biedt vlootbeheerders zinvolle inzichten om te gebruiken bij het efficiënter beheren van je wagenpark en veiliger gebruik van de trailers. De techniek is geschikt voor alle trailertypes en -merken en daardoor ook toepasbaar op gemengde trailervloten.

Wil je meer weten over TIP Insight? Neem contact op met je vaste TIP-contactpersoon of neem een kijkje op de TIP Insight pagina.

2020/07/01

Deel dit nieuwsartikel

      

"Tweede vacuüm truck voor Groeneveld Riooltechniek en Industriële..."

Vorige week heeft Familiebedrijf Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V. de tweede vacuü...

2020/11/19

"Trailertotaal: Mammoet Ferry Transport flexibeler met oplossingen ..."

Te lezen op Trailertotaal: Mammoet Ferry Transport heeft recent 60 nieuwe trailers toegevoegd aan de vloo...

2020/11/16

"TIP breidt vloot uit met LAG onderlossers"

TIP heeft haar huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type bulkwagen, LAG onderlossers. De onderlo...

2020/11/13