Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.

Heb je interesse in het huren of leasen van een semi dieplader? Vul dan het offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Broshuis semi diepladers beschikken over aluminium oprijplaten en container twistlock posities voor 20/40 ft containers. Het platform heeft een lengte van 9,2 m en is uitschuifbaar met 6,2 m. De semi diepladers staan bekend om hun stevigheid, hebben een laadvermogen van 38,5 ton en beschikken over 3 Gigant 11T assen. De eerste 2 assen zijn star en de laatste as is naloop gestuurd. Bovendien beschikken de trailers over breedteverlichting en een kopschotkist. Extra opties zijn op verzoek leverbaar.

 

Wil je liever een semi dieplader kopen? Neem dan een kijkje op de site van TIP Sales.

Let op, de beschikbare trailers kunnen per vestiging verschillen. Vraag van tevoren naar de beschikbaarheid.

Bekijk trailer fullscreen
Semi dieplader

Wil je liever een tweedehands Semi dieplader kopen? Neem dan een kijkje op de site van TIP Sales.

Bekijk trailers

Specificaties semi dieplader

Standaard uitvoering:

Lengte platform9.200 mm (+ 6.200 mm)
Breedte laadvloer2.530 mm
Hoogte asstel870 mm (beladen)
Laadvermogen38.500 kg
Eigen gewicht9.500 kg
Koppelhoogte1.170 mm
Assen3x Gigant 11T
Afstand assen1.360
Bandenmaat245/70 R 17.5
Wielbasis8.100 mm

 

Merken semi dieplader

Logo Broshuis

 

 

Wat is de huurprijs voor een dag/week/maand en wat zijn de betaalvoorwaarden?

Onze huurprijzen zijn afhankelijk van het type trailer dat je nodig hebt. Vraag een offerte aan en we komen bij je terug met een passende aanbieding.

Wat is de standaard uitrusting (aantal planken, zijborden, etc) van jullie trailers?

De standaard uitrusting is afhankelijk van het type trailer en de specificatie. Uiteraard kan de uitrusting op maat worden afgestemd.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze ook op verzoek verzenden. Neem hiervoor contact op met je vaste contactpersoon, of via ons contactformulier

Waar kan ik mijn gehuurde trailers ophalen?

We hebben verschillende locaties verspreid door het hele land, hier kun je de trailers ophalen. Raadpleeg onze locatiezoeker voor al onze TIP locaties. Heb je al een huurcontract afgesloten? Dan staat hierin je afhaallocatie vermeld.

Waar kan ik mijn gehuurde trailers terugbrengen?

Onder de standaardvoorwaarden moet je de trailer terugbrengen naar dezelfde locatie als waar je de trailer hebt opgehaald. We kunnen op verzoek uitzonderingen maken, maar er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact op met je TIP contactpersoon of via het contactformulier.

Heeft de trailer die ik huur een geldige APK?

Ja, alle trailers die we aanbieden voor de verhuur zijn altijd voorzien van een geldige APK.

Semi dieplader