Trailers

"TIP biedt een groot assortiment aan trailers waardoor je een ruime keuze hebt voor de verhuur of lease."

Met meer dan 70.000 trailers in onze vloot, biedt TIP je de ruimste keuze aan trailers voor verhuur of lease. Hier vind je onze meest voorkomende trailers zoals koeltrailers, schuifzeiltrailers, containerchassis en kastentrailers. Al onze opleggers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur.

Ben je op zoek naar een specifieke trailer om te huren of leasen maar kun je deze niet vinden? Laat het ons dan weten, door onze uitgebreide trailervloot kunnen we je altijd een passende oplossing bieden.

Neem voor het kopen van trailers een kijkje op de website van TIP Sales.

Gestapelde TIP containerchassis

Ontvang een offerte

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Opslag trailers

Met het huren van opslag trailers kun je snel extra opslagruimte creëren. Kies onder andere uit schuifzeil-, koel- of box trailers.